Kategoriler

Hearthstone: One Night In Karazhan İncelemesi

Bu sefer Karazhan’da düzenlenen oldukça görkemli bir partiye davetliyiz ancak bir süre sonra Medivh kaybolur ve olaylar başlar…

One night in Karazhan Blizzard’ın popüler kart oyunu Hearthstone için gelen 4. macera modu. The Burning Crusade denilince akla gelen ilk raidlerden olan Karazhan’ı bu sefer Hearthstone açısından göreceğiz.  Blizzard bir değişiklik yaparak çok kısacık bir giriş bölümünü tüm oyuncuları için erişimine açtı. Bu sayede bir anlamda oyuncular yeni maceranın eğlence dozunu test etme şansı yakalanmış oldu.

Hikayemiz bizi Karazhan’a götürüyor. Azeroth’un koruyucusu Medivh büyücü kulesinde görkemli bir parti düzenlemektedir ve bizi de bu partiye davet eder. Ancak işler ters gider ve Medivh ortalıktan kaybolur. Tüm bunlar yetmezmiş gibi kulenin içindeki basit büyüler kontrolden çıkarak herkesi tehdit eden bir hal alırlar. Artık günü kurtarmak ve Medivh’i bulmak bize düşer.

fragtist_one_night_in_karazhan_battlefield

Yeni macera modu ile birlikte toplamda 45 adet farklı kart geliyor. Bunlardan 18 tanesi tüm sınıfların ortak kullanabildiği kartlar. Her sınıf ise 3 adet yeni karta kavuşuyor. Yeni kartlara daha önceki maceralarda olduğu gibi her hafta açılan kısımları bitirdikçe kavuşuyoruz. Bu sefer One Night in Karazhan ile birlikte gelen kartlar oldukça dengeli ve meta oyunu bozacak kadar kuvvetli bir kart bulunmuyor. Sınıf kartları da aynı şekilde oynanabilir olmuş.

Her kısımdaki Boss’lar temaya uygun ve eski oyuncuların hemen tanıyacağı isimlerden seçilmiş. Eğer Karazhan raid’lerine katılmış eski oyunculardansanız macera boyunca eski anılarınız gözünüzde canlanacaktır. Sonuç olarak One Night in Karazhan son derece eğlenceli ve getirdiği yeni kartlar ile mevcut desteleri oynaması daha eğlenceli hale getirecek gibi duruyor. Eğer Hearthstone seviyorsanız ya da eski bir World of Warcraft oyuncusuysanız sevebileceğiniz türde bir macera olmuş.

Görüntülenmeler:
82
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Oyun İnceleme · PC
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com