Kategoriler

White Noise 2 PC İncelemesi

Büyük başarı yakalayan White Noise Online’dan sonra Milkstone Studios White Noise 2 ile korkutmaya devam ediyor.

Milkstone Studios’un 2012 yılında tek kişilik bir korku oyunu olarak tasarladığı White Noise oyununun çıkışından bir sene sonra, çevrimiçi oynayabileceğiniz White Noise Online ile stüdyo, büyük bir başarı yakaladı. Şimdi ise Milkstone Studios, White Noise 2 ile korkutmaya devam ediyor.

Daha önce White Noise veya White Noise Online oynamadıysanız, sizin için oyunun amacından kısaca bahsedelim. White Noise 2’de dört kişilik bir araştırma grubu ile haritaya dağıtılmış sekiz adet video kaseti bulmaya çalışıyoruz. Ancak bunu yapmak o kadar da kolay değil. Kasetleri ararken bir yaratık da sürekli bizi takip ediyor ve tek tek avlamaya çalışıyor. Yaratıkların tek zayıf yönü ışık.

Serinin yeni oyununda, diğer oyunlara göre en büyük fark; artık yaratığı da kontrol edebiliyoruz. Basit bir ana menüde “Play” tuşuna bastıktan sonra önünüze üç seçenek geliyor. İster araştırmacı olarak, isterseniz de yaratık olarak oynayabilirsiniz ya da işi şansa bırakıp, araştırmacı veya yaratık olma seçimini oyuna yaptırabilirsiniz. Oyun hem yaratık hem de araştırmacı tarafı için dengeli bir oynanış sunuyor.

Eğer yaratık olarak oynuyorsanız; araştırmacılar bütün kasetleri bulmadan hepsini tek tek avlamanız gerekiyor. Ancak bu göründüğü kadar kolay olmuyor. Bir araştırmacıyı yakaladığınız zaman altta bir bar çıkıyor ve araştırmacının işini tamamen bitirmek için o barın dolması şart. Yakalama sürecinde araştırmacılardan biri gelip sizi sersemletebilir ve başka bir yere ışınlanmanız için zorlayabilir.

Bu yüzden bir oyuncuyu yakalamadan önce el fenerlerini kullanmalarını engelleyin ve oyuncuları tek başlarına kaldıkları zaman yakalamaya çalışın. Eğer aynı oyuncuyu ikinci kere yakalarsanız, barın dolma süresi azalıyor, üçüncüde de (araştırmacıların cesaret puanlarına göre değişiklik gösterebilir) direkt işini bitiriyorsunuz. Haritanın belli yerlerinde beliren idol/totemleri aktif etmeyi unutmayın. Bu idol/totemler, araştırmacıları bulmanızda çok yardımcı oluyor.

Batman: The Telltale Series – Episode 5: City of Light İncelemesi

Araştırmacılar yolunuza, sizi yavaşlatacak küçük ışık çubukları atabilir. Bu yüzden hızlı koşma yeteneğinizi, ışık çubuklarının etkisinden kurtulduktan sonra kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. El fenerlerini engelleme yeteneğiniz bekleme süresinde ise araştırmacılara görünmez şekilde de yaklaşabilirsiniz. Oyuncular sekiz adet kaseti de bulduktan sonra sizin korumanız gereken altı adet mühür mevcut. Bu mühürleri koruyamazsanız, araştırmacılara yenilmiş oluyorsunuz.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun İncelemesi

1 2 3

Görüntülenmeler:
193
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Oyun İnceleme · PC
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com