Kategoriler

Asus ROG Strix Scar III | Alırım Keystonu’nu Mike!

ROG markası yüksek performanslı ve RGB aydınlatmalara sahip oyuncu ürünleriyle tanınır. Yeni Scar III de tam olarak bu kriterlerin karşılığı.

Anahtarı olan dizüstü bilgisayar!

Asus’un ROG markası pahalı ama yüksek performanslı ve ışıl ışıl RGB aydınlatmalara sahip oyuncu ürünleriyle tanınır. Asus’un yeni Scar III dizüstüsü ise tam olarak bu kriterlerin karşılığı gibi. Geçen yılki Scar II modelinin ön kısmında, dikkat çekici bir RGB ışık çubuğuna sahipken, Scar III’ün önünde, bilgisayarın arka kısmına kadar uzanan bir aydınlatmaya sahip olduğunu görüyoruz üstelik bu yıl ki versiyonda önemli bir ekstra var; Keystone profil teknolojisi. Aynı zamanda 240Hz panele sahip bir ekranla gelen cihaz taşınabilir oyuncu bilgisayarlarında adeta zirveyi temsil ediyor. Gelin hep birlikte bu tasarım harikası performans canavarına yakından bakalım.

15.6” boyutunda gelen ekran FHD çözünürlüğe sahip ve kullanılan panelin IPS olması önemli bir anekdot. Bu arada incelemiş olduğumuz ürünün tam model ismi; G531GW. Intel’in 9. nesil sekiz çekirdek ve 16 izleğe sahip,  Core i9-9880H işlemcisine grafik tarafında ise, 8GB Nvidia GeForce RTX 2070 ekran kartı eşlik ediyor. Böylece oyun performansı noktasında ki beklentilerimizi arşa çıkartabiliriz. Asus performans bileşenleri noktasında ki bonkörlüğüne bellek ve depolama kısmında da devam ediyor; 32 GB RAM ile donatılan canavarda, rahatça oyun kütüphanesini depolayabileceğiniz, NVMe formatında ve PCI arayüzünü kullanan, 1 TB SSD’ye yer verilmiş.

Acer Predator Helios 300 | Besin Zincirinin En Tepesi!

1 2 3

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com