Kategoriler

Escape from Tarkov Geliştiricisi Battlestate Games, Twitch’te Yasaklandı

Escape from Tarkov

Twitch, popüler hayatta kalma nişancı oyunu Escape from Tarkov ‘un geliştirici stüdyosu Battlestate Games‘i canlı yayın platformunda banladı.

Tarkov‘un arkasındaki ekip olan Battlestate Games, Twitch kanalını, oyundan düzenli olarak güncellemeler duyurmak ve hayranların oyun içi öğeleri almasını teşvik etmeye yönelik küçük hediyeler vermek için kullanıyordu. Ancak, resmi Battlestate Twitch kanalından Tarkov hakkında fikir edinmek isteyen izleyiciler, sitenin ‘Hizmet Şartları‘nı ihlal ettiği için kanalın geçici olarak kullanılamadığını belirten bir mesajla karşılaştı. Twitch, bir kanalın neden kapatıldığını hiçbir zaman açıklamadığı ve Battlestate ekibi de bu konuda sessiz kaldığı için yasağın ardındaki neden şu an için bilinmiyor. Diğer yandan bu, geliştiricilerin bir Twitch yasağıyla ilk kez karşılaşması değil. 2019‘da ekipten biri, kendi kafasına boş bir silah doğrultup tetiği çekerek hesabın çevrimdışı duruma getirilmesine yol açmıştı.

Battlestate Games, daha önce Twitch‘te gerçekleştirdiği promosyon çalışmalarından yararlanarak Tarkov‘un popülaritesinin oyuncular arasında hızla artmasını sağlamıştı. Kanalın ne kadar süre kapalı kalacağı henüz bilinmese de bir Twitch yasağının Tarkov ekibinin tam sürüm için çalışırken oyunlarını tanıtmasını engellemeyeceği kesin.

Escape from Tarkov

2017‘de erken erişime sunulmasının ardından kısa zamanda mevcut en acımasız hayatta kalma oyunlarından biri haline gelerek, hayranların favorileri arasına giren Escape from Tarkov; Call of Duty Warzones gibi benzer devasa battle royale oyunlarından öğeleri bir araya getiriyor ancak Rust‘a daha çok benzeyen ayrıntılı bir sisteme dayanıyor. Örneğin oyuncular, dürbün ve stoktan toz kapakları ve kabzalara kadar özelleştirilebilen silahlar da dahil olmak üzere en küçük ayrıntılar üzerinde tam kontrole sahip olmaları için zorlu bir öğrenme süreci ile karşılaşıyorlar.

Escape From Tarkov İlk Bakış

Görüntülenmeler:
83
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com