Kategoriler

Final Fantasy 16’dan Yeni Videolar Yayınlandı

Final Fantasy 16

Square Enix, uzun zamandır beklenen çıkışından önce, yeni Final Fantasy 16‘dan oynanış videoları paylaştı. Twitter‘dan yayınlanan videolar Titan Eikon boss savaşı ve Chocobo‘yu kapsıyor.

Final Fantasy 16, oyuncuları, Mothercrystals‘ın gücünün kendi krallıklarında savaşı körüklediği bir dünya olan Valisthea‘ya götürüyor. Aether, Valisthea‘dan kaybolmaya başlıyor ve insanlar kristallerden kalan ışık için savaşırken toprağın cansızlaşmasına neden oluyor. Dominantlar olarak bilinen insanlar Shiva, Garuda ve Titan gibi Eikonları çağırma yetenekleriyle bu savaşlarda sıklıkla yer alırlar. Clive Rosfield‘ın Phoenix‘in gücünü devralması bekleniyordu, ancak Final Fantasy 16‘nın ilk olayları onu hızla farklı bir yola soktu. Clive, yeni macerada diğer Dominantlar ve onların Eikonları ile savaşacak.

Final Fantasy 16‘nın resmi Twitter hesabı, bir Titan Eikon boss dövüşünün 12 saniyelik oynanış klibini yayınladı. Videoda Clive, kendi Eikon‘undan birkaç kat daha büyük olan Titan‘la savaşmak için Ifrit gücünü kullanıyor.

https://twitter.com/finalfantasyxvi/status/1645449412666363905

Oyunun Japon Twitter hesabında ise bir Chocobo klibi paylaşıldı. Square Enix‘in ikinci oynanış klibi, Clive‘in Final Fantasy 16’da Valisthea dünyasında binebileceği beyaz bir Chocobo‘nun animasyonlarını gösteriyor. Bu Chocobo klibi ilk olarak, geçtiğimiz Mart ayında PAX East 2023‘teki Final Fantasy 16 panelinde gösterilmişti.

Final Fantasy 16, 22 Haziran’da PlayStation 5 için çıkacak ancak hayranlar, oyunun çıkışından iki hafta önce oynanabilir bir demo bekleyebilirler. Final Fantasy 16 hakkında hala kararsız olanlar için bu demo, merakla beklenen RPG’nin erken bir bölümünü deneyimlemek için değerli bir fırsat olabilir.

QuakeCon, 2023’te Yüz Yüze Etkinlikle Geri Dönüyor

Görüntülenmeler:
70
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com