Kategoriler

FromSoftware’den Armored Core 6: Fires of Rubicon Sürprizi Geliyor

Armored Core 6 Fires of Rubicon

FromSoftware ve Bandai Namco, gelecek ay gerçekleştirilecek bir saatlik özel bir sunumla, Armored Core 6: Fires of Rubicon oyunuyla ilgili daha fazla bilgi paylaşacak.

Geçtiğimiz yıl Elden Ring ile muazzam bir başarı elde eden FromSoftware, The Game Awards 2022 etkinliğinde uzun süredir devam eden Armored Core serisinden yeni bir gelişmeyle hayranları sevindirdi. Armored Core 6: Fires of Rubicon oyununu 2023 yılı için duyuran stüdyo, oyundan ayrıntıları paylaşmaya hazırlanıyor.

1997 ile 2013 yılları arasında 15 ana oyunuyla FromSoftware‘in en üretken ve uzun süredir devam eden serilerinden biri olan Armored Core‘un yeni oyunu Armored Core 6: Fires of Rubicon için önümüzdeki ay Taipei Game Show‘da bilgilendirme yapılması planlanıyor.

Tayvan‘ın Taipei kentinde düzenlenen Taipei Game Show‘a katılacak olan Bandai Namco ve FromSoftware, Armored Core 6 oyunu hakkında bir saatlik sunum yapacak. Etlinliğin web sitesinde listelenen bilgiye göre sunuma yapımcı Yasunori Ogura da dahil olacak. Sunumda Armored Core 6‘nın oynanışı hakkında bazı yeni görüntülerin gösterilmesi bekleniyor. Sunum 3 Şubat günü gerçekleştirilecek ve YouTube‘dan yayınlanacak.

https://youtu.be/CqY-j7tkeBg

Armored Core 6: Fires of Rubicon, 2023’te PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak. Oyuncular inşa ettikleri kendilerine ait mekaları kontrol edebilecek ve 3D hareket kabiliyetiyle hızlı görevlerde üç boyutta serbestçe dolaşabilecekler. Menzilli ve yakın dövüş savaş mekaniklerinin tümünden faydalanan dinamik hareket sistemiyle düşmanlarına üstünlük kurabilecekler. Ayrıca, gerçek potansiyeli sadece mekalarla ortaya çıkarılabilen çeşitli eylemleri deneyimleyebilecekler.

FromSoftware, Armored Core VI: Fires of Rubicon Oyununu Duyurdu

Görüntülenmeler:
80
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com