Kategoriler

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Mobil Oyunu Mayısta Çıkıyor

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth

Mobil Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth oyununu hayranlarla buluşturmaya hazırlanan Electronic Arts (EA), oyundan ilk fragmanı yayınladı.

EA‘nın 2009’daki The Lord of the Rings: Conquest‘ten bu yana ilk LOTR oyunu olan oynaması ücretsiz mobil oyunu Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, 10 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. Oyun, Embracer tarafından şu anda geliştirilmekte olan ve yakında çıkacak olan Lord of The Rings: Gollum’un da aralarında bulunduğu 5 Yüzüklerin Efendisi oyunundan biri.

Tolkien‘ın yarattığı Orta Dünya‘dan gezginler, savaşçılar, büyücüler ve diğer klasik LOTR karakterlerini kapsayan oyunda hikaye, PVP ve diğer oyun modları yer alıyor. Heroes of Middle-earth hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit karakterlerinin yanı sıra kolaksiyon sistemleri, sıra tabanlı dövüş ve daha fazlasını içeriyor. EA, önceki açıklamalarında, oyuncuların Tolkien dünyasından ikonik hikayeler deneyimleyeceklerini ve Orta Dünya‘nın büyük kötülüklerine karşı savaşacaklarını belirtmişti.

Ön kayıta açılan Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, 10 Mayıs’ta iOS ve Android‘e gelecek. Öte yandan Lord of the Rings: Gollum oyununun 25 Mayıs‘ta konsollarda ve PC’de piyasaya sürüleceğini; Embracer‘ın gündeminde, önümüzdeki iki yıl boyunca geliştirilecek üç ek LOTR oyunu olduğunu belirtelim.

The Lord of the Rings: Gollum Dördüncü Kez Ertelendi

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com