Kategoriler

Lost Ark Geliştiricisi Smilegate, Yanlışlıkla Banlanan Gerçek Hesapları Geri Getirmeye Çalışıyor

Lost Ark

Lost Ark oyununu geliştiren Smilegate, kısa süre önce hile yapılmasını önlemek amacıyla bir bot dalgasını yasakladı, ancak bunu yaparken bazı gerçek oyuncuların da banladıklarını fark etmeleri uzun sürmedi.

Smilegate‘in bot hesaplarına yönelik operasyonu, en çok birkaç aydır oturum açmayan veya az oyun süresi olan gerçek oyuncuları etkilemiş görünüyor. Oyunu bir süredir oynamayanlar durumu fark etmemiş olsa da bazı oyuncular banlandıklarını keşfetti. Bunun üzerine Lost Ark‘ın Reddit moderatörleri, konu hakkında yapılan bir yorumu yanıtlayarak, sorun yaşayanların mesaj atmasını talep etti.

Reddit‘teki bu diyaloğun ardından Smilegate, oyunun forumlarında bir açıklama yaptı ve banlanan gerçek hesapları geri almak için çalıştıklarını duyurdu. Paylaşımda, “Bu yanlış yasaklamaları tetikleyen hatayı belirledik ve etkilenen tüm gerçek oyuncular için, başvuru yapılmasına bakılmaksızın, hesapları geri almak için aktif olarak çalışıyoruz.” denildi.

Bu arada Lost Ark‘ın, CD Projekt‘in The Witcher‘ı ile bir crossover etkinliğinin 18 Ocak‘ta yayınlanacağını hatırlatalım. Etkinlikte The Witcher serisi temalı duvar kağıdı kaplaması, silah görünümleri ve tam karakter görünümleri gibi kazanılacak öğeler ve kozmetikler bulunacak.

Lost Ark The Witcher Etkinliği Duyuruldu

Görüntülenmeler:
100
İlgili etiketler:
· · · · · ·
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com