Kategoriler

Activision Oyunları Bu Yıl da Game Pass’e Gelmeyecek

Xbox Activision Blizzard Satın Alımı

Activision Blizzard, Microsoft‘a satış anlaşması gerçekleşirse oyunlarının 2024‘e kadar Game Pass‘e gelmeyeceğini duyurdu.

Microsoft‘un, Activision Blizzard‘ı satın alma girişimi devam ederken, firmaya ait oyunların Game Pass‘te yer alması konusunu ele alındı. Bugüne kadar Activision oyunları Game Pass‘te yer almıyordu, ancak Microsoft‘un yaptığı 69 milyar dolarlık teklifin başarılı olması halinde bu durumun değişeceğine inanılıyor.

Oyuncuların, Activision oyunlarının Game Pass‘e gelip gelmeyeceği yönündeki sorularına sosyal medya üzerinden yanıt veren Activision Blizzard şu açıklamayı yaptı: “Microsoft anlaşmasının yasal olarak onaylanması için çalışmaya devam ederken, yakında çıkacak ve yakın zamanda piyasaya sürülecek oyunlarımızın Game Pass üzerinden sunulup sunulmayacağına dair bazı sorular alıyoruz. Modern Warfare 3 veya Diablo 4’ü bu yıl Game Pass’e koyma planımız olmasa da, anlaşma tamamlandığında, oyunlarımızı dünya çapında daha fazla oyuncuya ulaştırmak için Xbox ile çalışmaya başlamayı umuyoruz. Ve önümüzdeki yıl içinde Game Pass’e oyun eklemeye başlayacağımızı tahmin ediyoruz.”

Öte yandan İngiltere Rekabet ve Piyasa Kurumu‘nun yeşil ışık yakması halinde satın alma anlaşmanın bu hafta tamamlanması bekleniyor. Microsoft‘un, Activision Blizzard‘ı satın alma işlemini tamamlayabilmek için oyunların İngiltere’deki yayın haklarını Ubisoft‘a satmayı kabul ettiğini de hatırlatalım.

Unity’de CEO Depremi! John Riccitiello’nun Ayrıldığı Açıklandı

Görüntülenmeler:
77
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com