Kategoriler

Ark: Survival Ascended Ertelendi

Ark: Survival Ascended

Geliştirici Studio Wildcard, Ark: Survival Evolved‘dan yeniden düzenlenen Ark: Survival Ascended oyununun çıkış tarihini Ekim ayına erteledi.

PC Gamer‘ın haberine göre; Ark forumlarında yapılan bir güncelleme ile Ark: Survival Ascended‘in Ekim ayına ertelendiği ortaya çıktı ancak belirli bir tarih paylaşılmadı. Stüdyonun ayrıca orijinal oyunun sunucularını kapatma yönündeki tartışmalı hamlesi de 30 Eylül tarihine ertelendi.

Gecikmenin, yeni motorla çalışmanın getirdiği zorluklardan kaynaklandığına dikkat çeken Studio Wuldcard ekibi, “Unreal Engine 5.2 ile çalışmayı zor bulduk, ancak aynı zamanda inanılmaz derecede heyecan verici. Teknolojiyi bir sonraki seviyeye taşımak için her gün yeni yollar keşfediyoruz; konsollarda ve PC’de tamamen platformlar arası modlanabilir bir oyun ekosistemini desteklemek için gereken çalışmalarla birlikte, biraz daha zamana ihtiyacımız olacağı açık.” ifadelerini kullandı.

Ark: Survival Ascendedbaşlıklı yeniden yapım oyununun fiyatı da 44,99 dolara düşürüldü ancak ilk gün satın alanlar 39,99 dolar ödeyecek.

Disney Speedstorm, Eylülde Ücretsiz Olarak Yayınlanacak

Görüntülenmeler:
46
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com