Kategoriler

Assassins Creed Mirage Steam’e Yüzde 50 İndirimle Geldi

Assassins Creed Mirage Steam'e Yüzde 50 İndirimle Geldi

Artık Steam’de de satışa sunulan Assassin’s Creed Mirage oyununda indirim zamanı. Oyun, Ubisoft Store’da 22 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında, Steam’de de 24 Ekime kadar indirimde olacak.

Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage oyununu Steam kullanıcılarına da sundu. Oyun devinin indirim sürprizi de beraberinde geldi. Assassin’s Creed Mirage’ın Lüks Sürümü, Usta Suikastçı Sürümü ve Standart Sürümü, Ubisoft Store’da 22 Ekim – 5 Kasım ve Steam’de 24 Ekime kadar yüzde 50 indirimle satışta olacak.

Assassin’s Creed Mirage Neyi Anlatıyor?

Assassin’s Creed Mirage, oyuncuların dokuzuncu yüzyılın Altın Çağı’ndaki Bağdat’ta, Gizli Olanlara katılan sokak hırsızı olan Basim Ibn Is’haq ile birlikte sürükleyici bir macerayı konu alıyor. Yine parkur, gizlilik ve suikast mekaniklerine odaklanan Assassin’s Creed Mirage, serinin özünü temsil eden anlatı odaklı bir aksiyon-macera.

Assassin’s Creed Mirage; Ubisoft+, PlayStation 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Amazon Luna, iOS ve PC’de Ubisoft Store ve Epic Games Store üzerinden de oynanabiliyor.

Ekim 2024’te Çıkacak PC ve Konsol Oyunları

 

Görüntülenmeler:
72
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com