Kategoriler

Assassin’s Creed Mobil Oyununun Kapalı Betası Başlıyor

Assassin's Creed Codename Jade

Assassin’s Creed‘in yakında çıkacak mobil oyunu Codename Jade kapalı beta sürecine giriyor. Kapalı beta dönemi 3 Ağustos‘ta başlayacak ve hem iOS hem de Android’de oynanabilecek.

Oyuncular, Assassin’s Creed Codename Jade‘i ilk kez kendileri deneyebilecekler ve bu da serinin diğer oyunlarından oldukça farklı görünüyor. Bunun nedeni oyunun sadece bir mobil oyun olması değil, aynı zamanda Tencent‘e ait Level Infinite ile ortaklaşa geliştirilen ilk Assassin’s Creed oyunu olması.

Ubisoft beta duyurusunda, “Her yerde, her zaman, ücretsiz bir Assassin’s Creed macerası! Level Infinite, mobil platformlar için yüksek kaliteli bir Assassin’s Creed oyun deneyimi yaratmak için Ubisoft ile yakın bir şekilde çalışıyor. Doğu’nun prestijli hanedanlarını keşfedin, Çin Seddi’ni savunun ve terracotta savaşçılarının sırlarını ortaya çıkarın. İmparatorluk merkezi Xianyang’ın nefes kesici manzarasını deneyimleyin ve doğulu tüccarlarla kaynaşın.” denildi.

Tam adı ve çıkış tarihi henüz açıklanmayan Assassin’s Creed Codename Jade‘in kapalı beta kayıtları oyunun sitesinden yapılıyor. Ubisoft‘un, Assassin’s Creed Mirage adlı video oyununu 12 Ekim 2023‘te piyasaya süreceğini hatırlatalım.

Ubisoft, Mobil Invincible Oyunu Geliştiriyor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com