Kategoriler

Batman: Arkham Trilogy Sonbaharda Nintendo Switch’e Geliyor

Batman Arkham Trilogy Nintendo Switch

Warner Bros. Games, Haziran ayında Batman: Arkham Trilogy‘nin Nintendo Switch‘e geleceğini açıklamıştı ve artık kesin tarihi de biliyoruz. Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight‘tan oluşan üçleme genişleme paketleri ile birlikte 13 Ekim‘de Switch için yayınlanacak. Rocksteady‘nin Batman: Arkham Trilogy serisi, Turn Me Up Games tarafından Nintendo Switch‘e uyarlandı.

Batman: Arkham Asylum, 2009 yılında üçlemeyi başlattı. Orijinal hikayede Joker, Arkham Asylum‘u ele geçirmek için bir komplo düzenler ve Batman onunla birlikte Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy ve Scarecrow ile de uğraşmak zorunda kalır. 2011’de çıkan devam oyunu Batman: Arkham City, Gotham‘ın daha geniş bir alanını kapsıyor. Mr. Freeze, Two-Face ve Penguin gibi bazı klasik karakterleri oyuna dahil ediyor. Üçleme 2015 yılında Batman: Arkham Knight ile tamamlandı bu oyunda açık dünyada sürebileceğimiz dönüştürülebilir bir Batmobil de bulunuyor.

Batman: Arkham Trilogy, Rocksteady‘nin bir sonraki oyunu Suicide Squad: Kill The Justice Leaguea kadar Nintendo kullanıcılarını oyalayacaktır. 2022’den beri ertelenen Kill The Justice League‘in 2 Şubat 2024’te çıkması planlanıyor.

Geoff Keighley, Gelecek Haftaki Gamescom ONL için Beklentileri Yükseltti

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com