Kategoriler

Battlefield 2042 ve Dead Space İş Birliğinden Outbreak Etkinliği Başlıyor

Battlefield 2042 ve Dead Space İş Birliğinden Outbreak Etkinliği Başlıyor

Battlefield 2042 ve Dead Space yepyeni bir proje ile hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor. Battlefield 2042 Outbreak etkinliğinde oyuncular, Dead Space’in karanlık atmosferini deneyimleyerek özel ödüller kazanacak.

Dead Space Temalı Yeni Battlefield 2042 Etkinliği

Battlefield 2042 ekibi, bilim kurgu ve hayatta kalma korku türünün klasiği Dead Space ile yeni bir iş birliği yaptığını duyurdu. Bu sürpriz etkinlik, Outbreak adıyla 9 Temmuz Salı günü başlayacak ve 16 Temmuz Salı gününe kadar sürecek.

Outbreak Etkinliğinde Neler Var?

Battlefield 2042 Outbreak etkinliğinde, oyuncular Dead Space’in karanlık ve korkutucu atmosferini Battlefield 2042 evreninde deneyimleyebilecekler. Takımlar, Boreas laboratuvarından kaçmaya çalışırken yeni ve acımasız bir düşmana karşı mücadele edecek. Bu süreçte, oyuncuların insani direnç ve zor durumlarla başa çıkma becerileri test edilecek.

Özel Ödüller ve Eklentiler Olmazsa Olmaz!

Bu özel etkinliğe katılan oyuncular, çeşitli ücretsiz ödüller kazanma şansına sahip olacaklar. Bunlar arasında yeni bir silah eklentisi ve kaplaması, yeni bir oyuncu kartı arka planı ve künyesi yer alıyor. Ayrıca, Dead Space paketi de bu iş birliğinin bir parçası olarak sunulacak. Bu paket, efsanevi uzman teçhizatı ‘Marked Man’, üç efsanevi silah kaplaması ve daha fazlasını içeriyor. Paket, 2.200 BFC karşılığında satın alınabilecek.

Logitech MX Brio Dünyanın En İyi Web Kamerası mı? Logitech MX Brio İncelemesi

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com