Kategoriler

Beyond Good & Evil Remaster Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Beyond Good & Evil Remaster Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Ubisoft, Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition Remaster‘ın fragmanını resmi olarak yayınlamakla kalmadı, çıkış tarihini de duyurdu.

Ubisoft, geçtiğimiz Kasım ayında, ‘teknik bir hata’ sonucu bazı Ubisoft+ abonelerinin erken geliştirme sürümüne erişimine izin verilmesinin ardından, çok sevilen 2003 yapımı aksiyon-macera oyunu Beyond Good and Evil‘ın yeniden düzenlenmesi üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Bir dizi sunum yükseltmesi ve bazı yeni oyun içi içeriklere gelecek olan Beyond Good & Evil Remaster‘ın fiyatı henüz açıklanmadı. Yeni başlayanlar için, 60 fps’de 4K desteğinin yanı sıra geliştirilmiş grafikler, kontroller ve ses ile oyunu otomatik kaydetme ve çapraz kaydetme özellikleri de oyunucuları bekliyor.

Oyunun dijital sürümü PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic ve Ubisoft Store üzerinden) için 25 Haziran Salı günü piyasaya sürülecek. Limited Run Games‘in fiziksel sürümü ise 12 Temmuz‘da ön siparişlere açılacak.

Diablo Immortal’da Yeni Güncelleme

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com