Kategoriler

Black Ops 6 Zombies’ten Yeni Zombi Haritası: Terminus

Black Ops 6 Zombies'ten Yeni Zombi Haritası Terminus

Call of Duty: Black Ops 6‘da zombi heyecanı geri dönüyor. Treyarch‘un yeni zombi haritası Terminus‘un detayları ortaya çıktı.

Activision ve Treyarch, bu yılki Call of Duty: Black Ops 6 için tamamen raund tabanlı bir zombi deneyimi sunuyor. Bu yeni modun hikayesi, Maya Aguinaldo ve Dr. William Peck tarafından kurtarılan eski Requiem üyelerinin, Filipin Denizi’ndeki uzak Terminus Adası kompleksinden kaçışıyla başlıyor. Maya, oyunda oynanabilir dört operatörden biri olup Grigori Weaver, Elizabeth Grey ve Mackenzie “Mac” Carver ile birlikte yer alıyor. Ancak ne yazık ki, Terminus Adası Project Janus için bir biyo-araştırma merkezi ve Dark Aether zombileri, herkesin gününü mahvederek yeniden harekete geçiyor.

Terminus Adası: Zombi Kaosunun Merkezi

Terminus Adası, Call of Duty: Black Ops 6’nın çıkışı için açıklanan iki zombi haritasından ilki (diğeri West Virginia’daki Liberty Falls kasabası). Burada, dört oyuncuya kadar ekipler, maksimum güvenlikli kompleksten kaçmak için birlikte çalışmak ve görevleri tamamlamak zorunda. Bu sırada, zombilerin dalgalarıyla savaşmaları gerekecek. Treyarch, Terminus Adası’nı “şimdiye kadar yaratılan en büyük raund tabanlı zombi haritalarından biri” olarak tanımlıyor. Oyuncular, hapishane alanı, okyanus ve Tactical Rafts ile ulaşılabilen daha küçük adalar dahil olmak üzere, haritanın simgesel alanlarını serbestçe keşfedebilirler. Tamamlanması gereken bir Ana Görev mevcut, ancak keşif yaparken gizli görevler, ses kayıtları, belgeler ve diğer keşiflere işaret eden eserler de ortaya çıkabilir.

Zombi Adaları

Bir zombi haritasında ilerlemek için oyuncuların Essence harcamaları gerekiyor. Essence, düşmanları öldürerek kazanılıyor ve kapıları açmak veya engelleri kaldırmak için kullanılabiliyor. Ancak Essence aynı zamanda Perks satın almak, silahları yükseltmek, mühimmat ve ek silahlar satın almak gibi amaçlar için de harcanıyor. Bu nedenle oyuncular, kaynaklarını nasıl kullanacaklarını dikkatlice düşünmeli. Bunun yanı sıra, oyuncular dünyada Salvage toplayarak, mevcut bir silaha elemental güç uygulayan Ammo Modları’na erişebilir, bir silahın Nadirlik Seviyesini yükselterek daha fazla hasar vermesini sağlayabilir ve üretim masalarında belirli ekipmanlar oluşturabilirler.

Yeni Zombi Deneyimi ve Ödüller

Black Ops 6’nın haritalarının, Black Ops Cold War’da bulunanlardan daha “zorlu” olduğu söyleniyor. Ancak bu yeni zombi modu, yeni başlayanların Ana Görev boyunca ilerlemelerine yardımcı olacak yeni bir rehberli mod tanıtıyor. Bu mod, her haritanın lansmanından sonra “sezon içinde” gelecek. Bir haritanın Ana Görevini rehberli mod gelmeden önce tamamlayan oyuncular, sınırlı süreli bir Calling Card kazanacaklar. Ayrıca, rehberli mod kullanmadan Ana Görevi tamamlayanlar için ekstra bir ödül de mevcut.

Activision, bir sonraki Call of Duty canlı yayınının bir parçası olarak, Black Ops 6 ve Zombi detayları hakkında daha fazla bilgi paylaşmayı planlıyor. Bu yayın, 28 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek.

Black Ops 6, 25 Ekim’de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.

Call of Duty: Black Ops 6 betasında Microsfot’un etkisi: Konsola değil keseye

Görüntülenmeler:
706
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com