Kategoriler

Call of Duty: Black Ops 6 betasında Microsfot’un etkisi: Konsola değil keseye

Call of Duty Black Ops 6 betasında Microsfot'un etkisi Konsola değil keseye

Artık Microsoft‘a ait olan Activision, Call of Duty: Black Ops 6‘nın çok oyunculu betasını Ağustos ayında başlatacak ve bu kez bütün platformdan oyuncular teste dahil olabilecek.

PCgamer der ki; 2015’teki Black Ops 3‘ten beri hangi Call of Duty oyunu olursa olsun, bir tür çok oyunculu beta testi yapılıyor ve açılış hafta sonu PlayStation‘a özel olurken, geri kalan oyuncular bir sonraki hafta sonu katılabiliyordu. Öyle ki artık oyuncular bu duruma alıştıkları için sorun etmez hale geldiler.

Şimdi Activision‘ın duyurusuna dönelim: anlaşılan bu yıl geliştiriciden farklı bir uygulama göreceğiz. Sürpriz mi mecburiyet mi dersiniz bilemiyorum ama Call of Duty: Black Ops 6 çok oyunculu betasında yine iki ayrı hafta sonu oturumu olacak, ancak bu kez platformlara göre bölünme olmayacak.

Bunun yerine, Activision‘ın oyunculara yeni teklifi; oyunu PC veya konsolda ön sipariş veren herkes ve tüm Game Pass aboneleri, 30 Ağustos’tan 4 Eylül’e kadar sürecek olan ilk beta hafta sonuna erişebilecek. Daha kısa olan ikinci hafta sonu ise 6 Eylül ile 9 Eylül tarihleri arasında olacak ve herkese açık olacak. Yani konsola değil keseye bakacaklar bu kez.

Oyunla ilgili ayrıntılı bilgi için ise betayı beklememize gerek kalmayacak. Black Ops 6 betasından iki gün önce, 28 Ağustos‘ta Call of Duty: Next tanıtımı gerçekleştirilecek. Ama oyunun bloğundan da bir kısım bilgilere sahip olduk şimdiden. Şöyle ki:

‘Treyarch tarafından inşa edilen çeşitli yepyeni haritalarda oyunun kurallarını değiştiren Omnimovement ve diğer oynanış yeniliklerini kendiniz deneyimlemenin yanı sıra kendi teçhizatınızı oluşturun, çeşitli silahlara, ekipmanlara ve Avantajlara erişin ve bir dizi modda takımınızla birlikte hareket edin. Black Ops 6’nın Vault Edition sürümünü ön sipariş verdiyseniz, betada Hunters vs. Hunted operatör paketinden dört operatöre (Park, Adler, Brutus veya Klaus) ve Masterclass Collection’dan beş silaha da erişebileceksiniz.’

Son olarak; 25 Ekim 2024 tarihinde çıkacağı duyurulan Call of Duty: Black Ops 6 oyununu buradan inceleyebilirsiniz diyelim ve Call of Duty: Next‘i bekleyelim.

WoW Classic Keşif Sezonu: 4. Aşama Başladı

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com