Kategoriler

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Genişleme Paketi Çıktı

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

CD Projekt, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty adlı genişleme paketini yayınladı. Phantom Liberty‘de; oyuncular orijinal oyunda olduğu gibi V karakterine bürünecek. Üstelik bu kez sadece Johnny Silverhand‘den (Keanu Reeves) değil, sibernetik donanımın çevresinde beliren Song So Mi ya da ‘Songbird‘ adındaki gizemli bir kadından da tavsiye alacaklar. Songbird, oyunculara bir dizi görev verecek. Platformların üzerinden atlarken, engellerden kaçarken ve bu ağgezerlerin motivasyonlarının gerçekte ne olduğunu öğrenmeye çalışırken talihsiz bir ölümle burun buruna gelmemeleri gerekiyor.

“Yedi yıl önce Songbird, Solomon Reed’e (Idris Elba) ihanet etti. Solomon Reed; Songbird’ün bir keresinde onu yemeğe götürdüğünü anımsarken, Songbird ise şüpheli bir şekilde bu anıyı hatırlamıyor gibi görünüyordu. Songbird, birkaç dakika sonra Solomon Reed’i düşmanlarla çevrili bir tren vagonuna kilitliyor. İlk başta Reed başının çaresine bakabiliyor gibi olsa da, çok geçmeden düşmanlarının sayıca fazla olmasına daha fazla dayanamaz ve yere yığılır, ardından vurulur ve neredeyse ölür.”

Oyuncular, Phantom Liberty genişletmesini başlattığında, oyuna en başından başlayabilir ya da doğrudan genişletme içeriğini yükleyerek mevcut karakterle ya da sıfırdan oluşturulmuş yeni bir karakterle oynayabilirler.

Cyberpunk 2077 Sürüm 2.0

Diğer yandan Cyberpunk 2077 oyuncuları için ücretsiz olan bazı oynanış revizyonları da içeriyor. Geliştirici ekip; Cyberpunk 2077 Sürüm 2.0 ile avantaj sistemi üzerinde gerçekleştirilen yenilemenin amacının, yeni oynanış seçeneklerine önayak olarak daha belirgin oynanış tarzları ortaya çıkarmak olduğunu söylüyor. Bu da beraberinde bir dizi yeni özel animasyon getiriyor. Bir diğer büyük değişiklik ise araçlarla çatışmaya girmek. Yani artık araba sürerken ve motosiklete binerken silah ateşleyebilmeniz sayesinde düşmanların lastiklerine ve yakıt depolarına nişan alıp ateş edebilmeniz. Diğer değişiklikler arasında Ripperdoc’a yapılacak ziyaretlerin ne kadar sürükleyici olacağı ve Siber donanım ile zırhlara gelen yenilemeler yer alıyor. Siber donanım artık sınırlı ve karakterin seviyesine bağlı. Zırh ise kıyafetten ziyade Siber donanıma bağlı. Böylece koştuğunuzda enerji (stamina) tüketmeyeceksiniz. Bunun yerine stamina silah ateşlediğinizde ve ileri atıldığınızda tükenecek.

Starfield’e Performans ve İstikrar Sorunları İçin İkinci Küçük Güncelleme Geldi

Görüntülenmeler:
100
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com