Kategoriler

Dead Cells Geliştiricisinden Yeni Prince of Persia Oyunu

Dead Cells Geliştiricisinden Yeni Prince of Persia Oyunu

Ubisoft, Dead Cells geliştiricisi Evil Empire tarafından geliştirilen yeni Prince of Persia oyununu bu yılın sonlarına doğru Steam’de yayınlamaya hazırlanıyor. Insider Gaming’in haberine göre; The Rogue Prince of Persia adlı oyun Steam‘de ‘Erken Erişim‘de yayınlanacak.

The Rogue Prince of Persia‘nın sürekli ücretsiz güncellemeler alacağı ve topluluk geri bildirimlerine göre zaman içinde gelişecek yeni bir Roguelite olduğu belirtiliyor. Evil Empire ile Ubisoft arasında 2019’da GDC’de yapılan bir tartışma sayesinde ortaya çıkan oyunun son dört yıldır geliştirilmekte olduğu da söyleniyor.

Sanat yönetiminin ilhamını büyük ölçüde Fransız-Belçika çizgi romanlarından alacağı belirtilen The Rogue Prince of Persia‘nın resmi olarak ne zaman duyurulacağı şu anda belli değil, ancak oyunun bu yıl içinde Steam‘de Erken Erişim sürümü hedefleniyor.

Evil Empire tarafından geliştirilen Dead Cells, Steam’deki Erken Erişim döneminde 850 binden fazla kopya satmış ve 2023’te 10 milyon adet satış rakamına ulaşmıştı. Öte yandan Prince of Persia: Sands of Time yeniden yapımının son durumu hakkında henüz bir bilgi yok, ancak Kasım 2023’te Ubisoft oyunun ‘Önemli Bir Kilometre Taşını’ geçtiğini söylemişti.

Pasific Drive İncelemesi: Daha Önce Böyle Bir Oyun Görmediniz

Görüntülenmeler:
711
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com