Kategoriler

Epic Games Store Yaz İndirimi 2023’te Öne Çıkan Oyunlar

Epic Games Store Yaz İndirimi 2023

Epic Games Store Yaz İndirimi 2023 başladı. 3 Ağustos‘a kadar sürecek indirim günlerinde öne çıkan en kârlı fırsatlar belli oldu. Ayrıca oyuncular kampanya süresince Epic Games Store‘da yaptıkları her harcamanın yüzde 10’unu hemen geri kazanabilecek.

İşte Yaz İndirimi 2023’ten öne çıkanlar fırsatlar…

Dead Island 2’de Yüzde 25 İndirim

Aşırı şiddettin sanatsal dışavurumu. Dead Island 2, anatomik olarak doğru hortlak sürüsü HELL-A sayesinde yaratıcı bir şekilde kanla dolu. Oyunun yakın dövüş sistemi, Enfektelerin sallanan çene kemiği ve açığa çıkan iç organlarına yakınlaşmanı ve dilimleyen, eriten, yakıp elektrikle öldüren modifiye edilebilir silahlarla onları vahşi bir şekilde alt etmeni sağlıyor.

Star Trek: Resurgence’da Yüzde 30 İndirim

Yıldızlarda geçen yeni bir hikâye odaklı macera. Star Trek: Resurgence, USS Resolute’un koridorlarında hem İkinci Kaptan Jara Rydek hem de Astsubay Carter Diaz olarak dolaşarak diplomatik olaylar, uzaylı karşılaşmaları, tricorder bulmacaları ve daha fazlasıyla uğraşmana fırsat sunuyor. Ve evet, Spock ile tanışabilirsin.

Red Dead Redemption 2’de Yüzde 67 İndirim

Vahşi Batı’nın sonu, tüm zamanların en inanılmaz oyun dünyalarından birinde hayat buluyor. Suçlu yaşam tarzını reddeden bir toplumda kendine yer edinmeye çalışan Arthur Morgan’ın etkileyici ve zarif hikâyesi, bu devasa oyunun küçük bir parçası aslında. Red Dead Redemption 2’de çiftçiler, haydutlar, ayılar, seri katiller, UFO’lar ve daha fazlasını içeren geniş, canlı bir dünya oyuncuları bekliyor.

Crime Boss: Rockay City’de Yüzde 30 İndirim

Kasabada yeni bir elebaşı var. O da sensin! Suçlulardan oluşan bir ekip topla ve Rockay City için savaşa başla. Oyun, takım arkadaşlarınla (eşli veya yapay zekâ) işleyişe dayalı soygunları, silahlı çatışma ve yağmalamaları bir araya getirirken, suç şehrinin kontrolünü elde etmek için stratejik olarak hedeflerini seçtiğin bir bölge kontrolü de sunuyor. Bu fırsatı kaçırma.

The Outlast Trials’da Yüzde 15 İndirim

Dehşete düşmek arkadaşlarla daha keyifli. The Outlast Trials’ı tek başına veya bir ekiple oyna ve seni alt etmeye yönelik tasarlanmış tuzak dolu bölümlerde hayatta kalmaya çalış. Daha da kötüsü, doğaüstü şekilde bozulmuş düşmanlar da sürekli peşindeler.Hayatta kalmak için göstereceğin çaba, akıl sağlığını ve dostluklarını ağır bir şekilde etkileyebilir.

Grand Theft Auto V: Premium Edition’da Yüzde 50 İndirim

On yılın ardından hâlâ ayakta duran, geniş kapsamlı Grand Theft Auto V gibi bir oyun bulmak zor. Tek oyunculu modda, Rockstar’ın canlı dünyasında üç ana karakterin iç içe geçen hikâyelerini deneyimleyebilirsin. Ayrıca oyunu yarışlar, ölüm maçları ve herkesin kendi aksiyonunu yaşadığı kaos dolu bir ortamda çevrimiçi olarak da oynayabilirsin. Çevrimiçi moda yakın zamanda eklenen muhteşem San Andreas Mercenaries DLC’sini de unutmamak gerek.

Mobidictum Conference 2023, Oyun Sektörünü Buluşturacak

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com