Kategoriler

Final Fantasy 16’ya İki Ücretli DLC Paketi ve Bir PC Sürümü Geliyor

Final Fantasy 16

Final Fantasy 16‘nın yapımcısı Naoki Yoshida, oyunun yeni yayınlanan ücretsiz içerik güncellemesinin yanı sıra iki ücretli DLC genişlemesi ve bir PC sürümü alacağını doğruladı.

Final Fantasy 16 oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana iki ay geçti. Yapımcı Naoki Yoshida, çıkışın 2. ayında özel bir video mesajı yayınlayadı. X (Twitter) üzerinden paylaşılan videoda Yoshida; ekibin Final Fantasy 16‘nın çıkışına verdiği tepkiyi anlatırken, Creative Business Unit 3‘teki herkesin hayranlardan gelen talepleri dinlediğini belirtti. Yapımcı, oyun için bazı yeni kostümler ve silahları kaplamalarla özelleştirme olanağı içeren ücretsiz bir içerik güncellemesinin yayınlandığını duyurdu.

Naoki Yoshida ayrıca, ekibin iki adet ücretli DLC geliştirmeye başladığını doğrularken, DLC için herhangi bir çıkış aralığı veya tarihi açıklamadı. Ancak genişlemenin en erken 2024’ün sonlarında gelmesi bekleniyor. Son olarak Yoshida, oyunun PC versiyonunun da geliştirilmeye başlandığını ve konuyla ilgili daha fazla bilginin yıl sonundan önce yayınlanacağını belirtti.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 Ertelendi

Görüntülenmeler:
79
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com