Kategoriler

Final Fantasy 7 Rebirth Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Final Fantasy 7 Rebirth

Sony, PlayStation State of Play gösterimi sırasında Final Fantasy 7 Rebirth oyununun çıkış tarihini bir fragmanla duyurdu. Square Enix‘in iddialı yeniden yapım Final Fantasy 7 destanının ikinci bölümü olan Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat‘ta PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.

Final Fantasy 7 Rebirth‘ün yeni fragmanında; Cloud, Yuffie ve diğerleri Midgar‘dan kaçtıktan sonra Sephiroth‘u aramaya devam ediyor. Bir Chocobo üzerinde çimenli tarlaları aştıkları, yeni ortamları keşfettikleri ve bir Segway üzerinde yol kat ettiklerini görüyoruz.

Square Enix, Final Fantasy VII Rebirth‘ü iki disk halinde yayınlayacak. Yayıncı ayrıca yaklaşık 100 saatlik bir oynanış olduğunu açıkladı. Buna rağmen, oyun oyuncuları yalnızca orijinal Final Fantasy VII‘nin orta noktasına kadar götürecek.

Final Fantasy 7 Remake‘in ilk bölümü PC’ye gelmişti ve bu oyunun da aynısını yapacağı düşünülüyor. Bununla birlikte oyun şimdiye kadar Xbox‘ı es geçti, ancak Game Pass‘te görünen birçok Final Fantasy oyunu ve Final Fantasy XIV‘ün önümüzdeki yıl Xbox‘a gelişini düşünürsek, sonunda onun da Xbox Series X‘e çıkmasını bekleyebiliriz.

Spider-Man 2’den Expanded Marvel’s New York Oynanış Fragmanı Geldi

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com