Kategoriler

Final Fantasy XVI’nın PC Versiyonu Eylülde Çıkıyor

Final Fantasy XVI'nın PC Versiyonu Eylülde Çıkıyor

Geçtiğimiz yıl yalnızca PlayStation 5 için çıkan Final Fantasy XVI, nihayet PC oyuncularıyla buluşuyor. Oyunun PC versiyonu, 17 Eylül’de Epic Games Store ve Steam platformlarında eş zamanlı olarak satışa sunulacak. Square Enix bu duyuru, oyunun PC sürümüne özel yeni bir fragmanla birlikte yaptı.

 

Tüm DLC’ler Dahil Tam Sürüm Geliyor

Oyunun PC versiyonu, ‘Echoes of the Fallen’ ve ‘The Rising Tide’ adlı tüm DLC içeriklerini barındıran tam bir sürüm olarak oyunculara sunulacak. Ayrıca, oyunu denemek isteyenler için bir demo da yayınlandı. Bu demo, oyunun başından başlıyor ve kaydedilen veriler tam sürüme aktarılabiliyor.

Performans Sorunları Yaşanacak mı?

Final Fantasy XVI, çıkışında genel olarak olumlu tepkiler almış olsa da, serinin geleneksel sıra tabanlı dövüş sisteminden gerçek zamanlı aksiyon dövüş sistemine geçişi, bazı eski hayranlar tarafından eleştirilmişti.

Oyunun Epic Games Store ve Steam’de eş zamanlı çıkış yapması, Final Fantasy 7 Remake’in önce Epic’e özel olarak çıkıp bir yıl sonra Steam’e gelmesiyle farklılık gösteriyor. Ancak FF7 Remake, çıkışında performans sorunları nedeniyle eleştirilmişti. Bakalım Final Fantasy 16 da aynı kaderi paylaşacak mı?

Vampire Survivors’ın Ücretsiz Darkasso Güncellemesi Yayında

Görüntülenmeler:
670
İlgili etiketler:
· · ·
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com