Kategoriler

Game of Thrones MMORPG Geliştiriliyor

Game of Thrones MMORPG Geliştiriliyor

Koreli yayıncı Nexon tarafından, Game of Thrones dünyasında geçen yeni bir çok oyunculu çevrimiçi RPG’nin üzerinde çalışıldığı iddia edildi. Ancak oyunun geliştiricileri hakkında bilgi yok.

The Witcher hayran sitesi Redanian Intelligence, Game of Thrones MMO projesi ve oynanışıyla ilgili bilgiler yayınladı. Buna göre, henüz ismi bilinmeyen Game of Thrones MMORPG’si kahraman Stark ailesinin evi olan Kuzey’de geçecek. Oyunda Winterfell ve The Wall gibi mekanlar bulunacak.

MMORPG’nin Game of Thrones zaman çizelgesinde, Roose Bolton‘un ‘Warden of the North‘ ve Jon Snow‘un Night’s Watch ile olduğu televizyon dizisinin dördüncü ve beşinci sezonlarında, yani A Storm of Swords‘un ikinci yarısından A Dance with Dragons‘a kadar uzandığı zamanda yer alması planlanıyor.

Bu Game of Thrones oyununda oyuncular, yeni bir erkek ya da kadın kahraman arasında seçim yapacak ve Mass Effect Andromeda‘ya benzer şekilde seçmedikleri kahraman hikayeye dahil olmaya devam edecek.

Öte yandan oyunun geliştiricisinin kim olduğu şimdilik belli değil. Ancak Nexon firmasının bol miktarda MMO deneyimi var ve son olarak İsveçli ekip Embark Studios‘tan The Finals‘ı yayınladı.

Game of Thrones MMORPG‘nin ne zaman piyasaya sürüleceği de belli değil ama bir sonraki A Song of Ice and Fire kitabından önce çıkabileceği de söylenenler arasında.

George R.R. Martin‘in yarattığı Game of Thrones efsanesinin, Telltale Games’in başarılı serisinden çeşitli mobil ve web oyunu spin-off’larına kadar karışık bir video oyunu uyarlaması geçmişine sahip olduğunu hatırlatalım.

Dragonflight 4. Sezon Başladı

Görüntülenmeler:
704
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com