Kategoriler

Hogwarts Legacy 2 Oyunu Geliştiriliyor

Hogwarts Legacy 2

Hogwarts Legacy‘nin elde ettiği başarının ardından, Hogwarts Legacy 2 oyununun, Avalanche Software tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edildi.

X (Twitter) kullanıcısı @MyTimeToShineH‘nin paylaşımına göre; kaynaklar Hogwarts Legacy‘nin devam oyununun yolda olduğunu doğruladı. Insider Game, bunun, Hogwarts Legacy‘nin olağanüstü çıkışının ve 2023’ün en çok satan oyunlarından biri haline gelmesinin ardından söylenebilecek en güvenli iddia olduğu görüşünde.

Hogwarts Legacy, 10 Şubat’taki çıkışından sonraki iki hafta içinde 12 milyondan fazla kopya sattı ve 850 milyon dolar küresel satış geliri elde etti. Geçtiğimiz ay Warner Bros., oyunun lansman satış planına göre yüzde 256’ya ulaştığı açıklandı. Oyun, Mayıs 2023’e kadar 1 milyar doların üzerinde küresel gelir elde etti. Avalanche Software ve Warner Bros.‘un, bu büyük başarının ardından Hogwarts Legacy‘nin devam oyununa yeşil ışık yakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hogwarts Legacy‘nin Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC‘de mevcut olduğunu hatırlatalım.

Mortal Kombat 1, Premium Edition Oyuncuları için 5 Gün Erken Erişime Açılacak

Görüntülenmeler:
89
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com