Kategoriler

Horizon MMORPG’nin Geliştirildiği Resmen Ortaya Çıktı

Horizon MMORPG'nin Geliştirildiği Resmen Ortaya Çıktı

Guerrilla Games‘in Horizon serisine dayanan bir MMORPG geliştirdiği, yayınlanan bir iş ilanı ile belli oldu. İlana göre; Project Skyline kod adı altında geliştirilen oyunun ilk kod adı Project H oldu.

Video oyun araştırmacısı Kurakasis, X’te (Twitter), Horizon’ın yeni oyunu için kesin olarak bir MMORPG olacağı söylentisi de dahil olmak üzere, yaklaşan oyun hakkında bugüne kadar bildikleri her bilgiyi detaylandırdı.

Kurakasis, ‘Bir NCSoft çalışanı LinkedIn’de Horizon oyunlarının logosuna benzer şekilde stilize edilmiş bir kod adı logosuyla bir iş ilanı yayınladığı için oyunun geliştirilmekte olduğu artık kesinleşti. İlk kod adı Project H olan oyun Project Skyline kod adı altında geliştiriliyor. dedi.

Horizon MMORPG görünüşe göre PC ve mobil cihazlara gelecek. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunun, 2024/2025 yıllarında piyasaya sürülmesi beklenen Aion 2’den daha sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyunun üzerinde yaklaşık 140 kişinin çalıştığı düşünülüyor.

Kurakasis, ‘Proje Sung-Gu Lee’nin Lineage IP bölümünde geliştiriliyor ve daha önce Lineage W geliştirme başkanı olan Hong-Young Choi tarafından yönetiliyor’ dedi ve ekledi: ‘Eski bir NCSoft çalışanının LinkedIn ve Facebook’taki özgeçmişine göre proje 2021 civarında başlamış. NCSoft, Land of Salvation adlı bir oyun gibi görünen bir alan adı kaydettirdi. Land of Salvation POTANSİYEL OLARAK Horizon MMO’su için resmi bir başlık olabilir. Bu varsayım, yakında açıklanabileceğini bildiğimiz tek duyurulmamış oyun olduğu gerçeğine dayanıyor. Tabii ki bu bizim bilmediğimiz başka bir proje de olabilir.’

Öte yandan geçen yıl bir raporda Sony’nin Horizon IP’sinde geçen bir MMO’nun NCSoft’ta çalışılmakta olduğu belirtilmişti.

 

Görüntülenmeler:
246
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com