Kategoriler

Mortal Kombat 1 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Mortal Kombat 1

NetherRealm Studios, Mortal Kombat 1‘in piyasaya sürülmesinden önce oyunculara hikaye, modlar ve karakterler hakkında daha fazla fikir veren çıkış fragmanını paylaştı.

Orijinal zaman çizelgesini sıfırlayan Mortal Kombat 1‘in hikayesi, aslında doğrudan Mortal Kombat 11‘i takip ediyor. Mortal Kombat 11‘in sonunda Liu Kang bir Tanrı haline geldi ve güçlerini zaman çizgisini değiştirmek ve yeniden başlamak için kullandı. Bu, tüm karakterlerin çok daha genç olduğu ve çatışmaların, rekabetlerin ve ölümlerin çoğunun henüz hikayede gerçekleşmediği ve potansiyel olarak yeni bir hikayenin çıkabileceği anlamına geliyor.

Mortal Kombat 1‘in çıkış fragmanda gösterilen temel kadrosunda; Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Johnny Cage, Smoke, Rain, Reptile ve Shao Kahn dahil olmak üzere seçim yapabileceğimiz birçok ilginç ve klasik karakter var.

Oyun 19 Eylül‘de piyasaya sürülecek, ancak Premium Edition satın alan oyuncular 14 Eylül‘de Outworld‘e karşı savaşmaya başlayabilecek ve Shang Tsung‘u ön sipariş bonusu olarak alabilecekler.

Steam 20. Yaşını Kutluyor

Görüntülenmeler:
103
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com