Kategoriler

Mortal Kombat 1, Premium Edition Oyuncuları için 5 Gün Erken Erişime Açılacak

Mortal Kombat 1

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen efsanevi dövüş oyunu serisinin yeni halkası Mortal Kombat 1‘i Premium Edition olarak alanlar, oyunu 5 gün erken oynayabilecekler.

Steam‘in Mortal Kombat 1 mağaza listesini güncellediğini fark eden mod yapımcısı Thethiny‘ye göre; Premium Edition‘ı satın alanlar, 14 Eylül‘den itibaren oynanabilir karakter Shang Tsung‘a ve erken erişim hakkına sahip olacaklar.

Diğer yandan Mortal Kombat‘ın yaratıcısı Ed Boon, hayranların istediği şiddeti sunmak ile oyunları yayınlamak için sterilize etme ihtiyacı arasındaki dengeyi bir ‘ikilem’ olarak tanımladı. Boon kısa süre önce içerik oluşturucuların, Mortal Kombat 1 içeriklerinden para kazanmalarını sağlamanın önemi üzerinde durdu, ancak ‘tüm kanı ya da başka bir şeyi kapatan’ bir mod olsaydı, bunun Mortal Kombat‘ın kimliğinin tüm bir katmanını ortadan kaldıracağını söyledi.

Mortal Kombat 1 Premium Edition‘a sahip olmayanlar ise Mortal Kombat 1‘e 19 Eylül‘den itibaren Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC‘den erişebilecek.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Yeni Sürprizlerle Geri Döndü

 

Görüntülenmeler:
173
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com