Kategoriler

Mortal Kombat 1’e Dönen 3 Karakter EVO 2023’te Duyuruldu

Mortal Kombat 1 oynanış fragmanı

NetherRealm Studios, Reptile, Ashrah ve Havik‘in Mortal Kombat 1 kadrosuna katılacağını ve Sareena‘nın yeni bir ‘Cameo’ olacağını açıkladı.

EVO 2023 etkinliğinde Mortal Kombat 1‘den, karakterleri aksiyon içinde gösteren yeni bir 1 oynanış fragmanı yayınlandı. Syzoth olarak da bilinen Reptile, dövüş oyunu tarihindeki ilk gizli karakter olarak orijinal Mortal Kombat‘ta çıkışını yapmıştı, ancak Mortal Kombat II‘ye kadar oynanabilir değildi. İlk kez Mortal Kombat: Deception‘ta ortaya çıkan Ashrah ise, aslında Netherrealm‘den kılık değiştirmiş bir iblis ve şimdi günahlarından arınmak istiyor. Havik‘e gelirsek; o da ilk defa Mortal Kombat: Deception‘da çıkış yaptı. Havik, bir Kaos Rahibi ve Kaos Diyarı’ndan bir anarşist.

https://twitter.com/MortalKombat/status/1688328319765520384

Diğer yandan Sareena, savaşta oyunculara yardımcı olabilen ancak oyuncu tarafından doğrudan kontrol edilmeyen savaşçılar olan yeni ‘Cameo’ karakteri. Sareena yüzünü ilk Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero‘da gösterdi ve Mortal Kombat: Tournament Edition‘da oynanabilir hale gelmişti.

Bu yeni karakterler oyunda Geras, Sektor, Cyrax, Frost ve Scorpion gibi diğerlerine katılıyorlar. Homelander, Peacemaker ve Omni-Man de DLC olarak oyuna girecek. Efsanevi dövüş serisinin en son oyunu Mortal Kombat 1, 19 Eylül 2023‘te çıkacak.

Quake 2 Remaster, QuakeCon 2023’te Tanıtılabilir

Görüntülenmeler:
81
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com