Kategoriler

Nintendo, Hogwarts Legacy Port Geliştiricisini Satın Aldı

Nintendo, Hogwarts Legacy ve Mortal Kombat 1 Port Geliştiricisini Satın Aldı

Nintendo, Hogwarts Legacy ve Mortal Kombat 1 gibi birçok oyunun Nintendo Switch portlarının arkasındaki firma olan Shiver Entertainment‘ı, Embracer Entertainment‘tan satın aldığını duyurdu.

Miami merkezli Shiver Entertainment‘ın hisselerinin tamamını satın almak üzere Embracer Entertainment ile bir anlaşma yapıldığı belirtildi. Shiver Entertainment, 2012 yılında kuruldu ve o zamandan beri büyük ölçekli projeler geliştirmek için yayıncılar ve geliştiricilerle ortaklık kurdu. 2021 yılında Embracer Group tarafından satın alınan firma artık Nintendo çatısına girdi.

Hogwarts Legacy 2 Oyunu Geliştiriliyor

Nintendo‘dan yapılan duyuruda; “Nintendo, Shiver’ın deneyimli ve başarılı geliştirme ekibini bünyesine katarak, yazılım projelerinin taşınması ve geliştirilmesi için üst düzey kaynakları güvence altına almayı amaçlıyor. İleriye dönük olarak, Nintendo grubunun bir parçası olduktan sonra bile, Shiver’ın odak noktası aynı kalacak ve Nintendo Switch dahil olmak üzere birden fazla platform için yazılım taşıma ve geliştirmeye devam edecek.” denildi.

Diğer yandan Shiver; Hogwarts Legacy, Mortal Kombat 11 ve Mortal Kombat 1 gibi portların yanı sıra Scribblenauts Showdown‘ı geliştirmesiyle tanınıyor. Stüdyonun Hogwarts Legacy ve Mortal Kombat 11 gibi bazı portları iyiydi ancak Mortal Kombat 1 portu çok eleştirilmişti.

Oyun Devi Embracer Group 3 Şirkete Bölünüyor

Görüntülenmeler:
698
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com