Kategoriler

Paradox, The Lamplighters League’in 22 Milyon Dolarlık Bir Fiyasko Olduğunu Açıkladı

The Lamplighters League

Paradox Interactive, son oyunu The Lamplighters League‘i ticari açıdan büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelendirdi. Eurogamer’ın haberine göre; firma, çıkışından sadece yedi gün sonra, pulp strateji oyununun geliştirme maliyetlerini karşılayamayacağını kabul ederek 22,7 milyon dolar zarar ettiğini duyurdu.

The Lamplighters League, Paradox‘a ait Harebrained Schemes tarafından geliştirildi. 1930’ların klasik pulp hikayelerinden esinlenen dünya turu macerası, taktiksel sıra tabanlı aksiyon ile gerçek zamanlı gizliliği harmanlıyor ve oyunculara Banished Court olarak bilinen bir gruba engel olmaya çalışan farklı bir grup haydutun kontrolünü veriyor.

Paradox, oyunun çıkışından bir hafta sonra yaptığı açıklamada, The Lamplighters League‘in aktifleştirilmiş geliştirme maliyetlerinin telafi edilemeyeceğini kabul ederek, bunun dördüncü çeyrek karında vergi öncesi 22,7 milyon dolarlık bir düşüşe neden olacağını bildirdi. CEO Fredrik Wester, bu fiyasko için, “Lamplighters League birçok güçlü yönü olan eğlenceli bir oyun. Abonelik hizmetlerinde ihtiyatlı bir şekilde olumlu oyuncu sayıları görmemize rağmen, ticari alım çok zayıf oldu, bu da açıkçası büyük bir hayal kırıklığı. Oyun projeleri doğaları gereği her zaman risklidir. Ancak günün sonunda olması gereken düzeyde performans gösteremedik. Bu acı verici ama bizi kollarımızı sıvayıp daha iyisini yapmak için daha istekli hale getiriyor.” açıklamasını yaptı.

The Lamplighters League, 3 Ekim 2023’te Xbox One, Xbox Series X/S ve Windows için yayınlandı.

Çalışanların Konforunu Artırmayı Hedefleyen Klavye: Logitech Wave Keys

Görüntülenmeler:
118
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com