Kategoriler

Rainbow Six Siege’in Yeni Sezonu Operation Heavy Mettle Ağustos Sonunda Başlıyor

Rainbow Six Siege Operation Heavy Mettle

Ubisoft, Rainbow Six Siege 8. yıl üçüncü sezonu Operation Heavy Mettle‘ın 29 Ağustos‘ta başlayacağını açıkladı. Bu sezon, yeni bir Güney Koreli Operatör olan Ram ve yeni Quick Match düzenlenmesini de içerecek.

Operation Heavy Mettle ile gelen yeni Operatör Ram, otomatik bir tanka sahip. Böylece oyunculara duvarları, zeminleri ve diğer unsurları yıkarak yeni bakış açıları sunacak. Ayrıca bir tank, gadget’ları ve yoluna çıkan yumuşak yüzeyleri yok ederek karşı oyuncuların stratejilerini de sarsabilir. Ram’in donanımında birincil silah olarak bir R4C veya bir LMG-E ve ikincil silah olarak bir MK1 veya bir ITA12S bulunuyor.

Öte yandan oyuncu koruması Rainbow Six Siege için bir öncelik olmaya devam ediyor ve alınan önlemler şimdiden iyi sonuçlar verdi. Toksik davranışlar nedeniyle uyarı alan oyuncuların yüzde 50’si uyarıdan sonra davranışlarını değiştirdi ve ceza almaktan kurtuldu. Oyunun yeni sezonunda ise oyuncuların diğer oyuncuları birlikte oynarken yaşadıkları deneyime göre derecelendirmelerine olanak tanıyan bir takdir sistemi geliyor. Bu sistem, herkes için adil olmasını sağlamak amacıyla tasarlandı.

Ayrıca bu sezonda bir Quick Match ve bir Unranked modu yeniden düzenlenirken, yepyeni bir Arcade oyun modu da dahil edildi. Oyundaki Operatörler için de iyileştirmeler yer alıyor.

 

Call of Duty: Modern Warfare 3, Geçmiş Nesil Konsolları da Kapsayacak

Görüntülenmeler:
92
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com