Kategoriler

Senua’s Saga: Hellblade 2 Oyununu Çıkaran Ninja Theory Kapatılacak mı?

Senua's Saga Hellblade 2 Oyununu Çıkaran Ninja Theory Kapatılacak mı

Ninja Theory‘nin beklenen devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2 bugün (21 Mayıs 2024) çıkıyor. Çıkışa 24 saat kala Ninja Theory stüdyo başkanı Dom Matthews hayranlarına içten bir açıklama yaparken, Microsoft stüdyonun bir sonraki projesine onay verdi.

Stüdyo Başkanından Açıklama

Ninja Theory‘nin X hesabından mesaj paylaşan Matthews, hayranlara destekleri için teşekkür etti ve geliştirme ekibine de Senua’s Saga: Hellblade 2 üzerinde çalıştıkları için minnettarlığını belirtti. Dom Matthews, “Senua’s Saga: Hellblade 2’nin en başından beri aklımızda siz vardınız ve umuyorum ki Senua’nın hikayesinin 2. bölümünü oynadığınızda, o tanıdık bağlantıyı bir kez daha bulacaksınız ve çok daha fazla insan da Senua’ya ve onun dünyasına giden yolu bulacak.” ifadelerini kullandı.

Ninja Theory Stüdyosu Kapatılacak mı?

Öte yandan Microsoft‘un Senua’s Saga: Hellblade 2 geliştiricisi Ninja Theory’nin bir sonraki projesine yeşil ışık yaktığı ve stüdyoyu kapatmak için herhangi bir planı olmadığı bildirildi. Arkane Austin ve Tango Gameworks‘ün kapanmasının ardından Ninja Theory’nin de benzer bir akıbete uğramasından korkuluyordu. Gelen bilgilere göre; Ninja Theory’nin Hellblade 2’den başka şu anda üzerinde çalıştığı iki projesi var. Bunlardan biri daha önce tanıtılan Project Mara, diğeri ise Microsoft tarafından onaylanan ancak henüz duyurulmayan bir oyun.

Microsoft’tan Kıyım! Bethesda Stüdyolarını Kapatıyor

Hellblade: Senua’s Sacrifice oyunu 2017’de yayınlanmış ve hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından övgülerle karşılanmıştı. 2019 Oyun Ödülleri sırasında Ninja Theory, Hellblade 2 üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

Senua’s Saga: Hellblade 2, PC ve Xbox kullanıcılarına sunuldu. Oyuncuların bir bölümü, Hellblade 2’nin fiziksel bir sürüm almaması ve konsol sürümünün saniyede 30 kareye (FPS) kilitlenmesi gibi konularda eleştirilerini belirtti.

Oyunun son yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilir, buradan da inceleyebilirsiniz.

Yeni Yılda Bunları Oynayacağız! 2024’ün En Çok Beklenen Oyunları

 

 

Görüntülenmeler:
667
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com