Kategoriler

Sony Çıkışından 2 Hafta Sonra Concord’u Kapatma Kararı aldı! Oyuncular Uçurumdan Atlayarak XP Kasıyor

Sony Çıkışından 2 Hafta Sonra Concord'u Kapatma Kararı aldı! Oyuncular Uçurumdan Atlayarak XP Kasıyor

Sony’nin yeni canlı servis oyunu Concord, çıkışından sadece iki hafta sonra kapanıyor. Oyuncular, maksimum seviyeye ulaşmak için sıradışı yöntemler denemeye başladı.

Sony’nin Yeni Oyunu, Sadece İki Gün Sonra Kapanıyor

PlayStation’ın yeni oyunu Concord, çıkışından sadece iki hafta sonra kapanma kararıyla oyuncuları şaşkına çevirdi. Oyunu satın alan oyuncular, her şey kaybolmadan önce maksimum seviyeye ulaşmak için alışılmadık bir yöntemle hızla XP kazanmaya çalışıyor.

Oyuncuların İlginç XP Kazanma Yöntemi

Oyuncular, maçları hızla bitirmek için uçurumlardan atlayarak XP kazanıyorlar. Bir takım kazansa da kaybetse de önemli miktarda XP kazanıldığı için bu yöntem oldukça popüler hale geldi. Concord’un daha uzun süre oynanabilir olması durumunda, bu yöntemin geliştirici Firewalk tarafından düzeltilmesi muhtemeldi. Ancak, oyunun kapanmasına sadece iki gün kaldığı için bu artık pek mümkün görünmüyor.

Oyuncular Neden Maksimum Seviyeye Ulaşmak İstiyor?

Concord sahiplerinin oyunun maksimum seviyesi olan 100’e ulaşmak istemelerinin ardındaki sebep, bu seviyeye ulaşıldığında “Experienced Freegunner” ödülünün ve dolayısıyla oyunun Platinum Trophy’sinin kilidinin açılması. Sony’nin fişi çekip iade sürecini başlatmasının ardından Concord’un geri dönüp dönmeyeceği belirsizliğini korurken, bu ödül şu an için oyuncuların profillerinde kalıcı olarak yer alacak ve muhtemelen en nadir Platinum Trophy’lerinden biri olacak.

Geliştiriciden Açıklama: “Başlangıç Beklentileri Karşılamadı”

Dün gece bir açıklama yapan oyun yönetmeni Ryan Ellis, Concord’un “ilk lansmanının beklenen etkiyi yaratmadığını” kabul etti ve kahraman nişancı oyununun 6 Eylül Cuma gününden itibaren süresiz olarak çevrimdışına alınacağını söyledi. Oyunun dijital sürümlerine sahip olanlar otomatik olarak geri ödeme alacak ve oyun kütüphanelerinden kaldırılacak.

Concord’un Geleceği Belirsiz

Concord için gelecekte neler olacağına dair bir bilgi vermeyen Ellis, Firewalk’ın “oyunculara daha iyi ulaşabilecek yolları araştırmak” için zaman ayıracağını belirtti.

Eylül Ayında Hangi Oyunlar Çıkacak? Eylül 2024 Oyun Takvimi

Görüntülenmeler:
514
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com