Kategoriler

Star Wars Jedi 3 Oyununun Geliştirildiği Doğrulandı

Star Wars Jedi

Star Wars Jedi video oyun serisinin kahramanı Cal Kestis‘i canlandıran aktör Cameron Monaghan, Star Wars Jedi 3 oyununun geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı.

Insider Gaming‘in haberine göre; Ocala Comic Con paneli sırasında ağzındaki baklayı çıkaran Cameron Monaghan, “Üçüncüsü üzerinde çalışıyoruz ve şu anda bunu yapma sürecindeyiz. Bu büyük bir girişim ve şu ana kadar bazı konuşmalar oldu. Umarım her şey tamamlandığında içeri girip gerçekten harika bir şey yapabiliriz.” dedi.

Cal Kestis’e hayat veren Cameron Monaghan‘ın Star Wars Jedi 3 hakkındaki sözlerinin yanı sıra bu yılın başlarında yayınlanan bir iş ilanında da Respawn Entertainment‘ın üçüncü bir Star Wars Jedi oyunu geliştirmeye başladığı iddia edilmişti.

Bu açıklama, Star Wars Jedi serisinin yönetmeni Stig Asmussen‘in, geliştirici Respawn Entertainment‘tan ayrılmasından sadece bir hafta sonra geldi. Asmussen daha önce Star Wars Jedi serisinin bir üçleme olmasını istediğini söylemiş, Electronic Arts‘tan (EA) Asmussen’in ayrılışıyla ilgili olarak da, “Stig Asmussen dikkatli bir değerlendirmeden sonra başka maceralara atılmak üzere Respawn’dan ayrılmaya karar verdi ve kendisine iyi şanslar diliyoruz. Deneyimli Respawn liderleri, Star Wars Jedi: Survivor üzerindeki çalışmalarına devam ederken ekibe rehberlik etmek için adım atacaklar.” açıklaması yapılmıştı.

Serinin ilk oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order‘ın 2019 yılında, devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor‘ın ise Nisan 2023‘te yayınlandığını hatırlatalım.

Riot Games’ten 2023 Sınırsız Dünya Şampiyonası Dijital Sürümü

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com