Kategoriler

Starfield 6 Eylül’de Piyasaya Çıkıyor, Ancak Gelişmiş Erişim Artık Mümkün

Starfield

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks‘ün yayınlasığı aksiyon rol yapma oyunu Starfield, 6 Eylül’de piyasaya çıkıyor. Ancak Premium sürüme sahip olan oyuncular Gelişmiş Erişim ile oynamaya başlıyor.

Bethesda, Starfield‘ın Küresel Yayın Süreleri tablosunu da yayınladı.

Starfield Küresel yayın tarihleri

Bethesda‘nın 2018’deki E3 sunumu sırasında duyurulan Starfield, uzay temalı bir ortamda geçiyor ve Bethesda tarafından 29 yıl içinde geliştirilen ilk yeni fikri mülkiyet olma özelliğini taşıyor. Oyun, 6 Eylül 2023‘te Windows ve Xbox Series X/S için yayınlanacak.

Starfield, Nvidia DLSS’i Desteklemiyor

Öte yandan bir süredir devam eden söylentiler doğru çıktı. Starfield, Nvidia‘nın yaygın olarak kullanılan süper örnekleme teknolojisi Deep Learning Super Sampling (DLSS) için destek içermiyor. Oyunun PC sürümü yalnızca bir süper örnekleme teknolojisi için destek içeriyor o da AMD FidelityFX Super Resolution (FSR)Starfield‘ın PC ayarlarına bakıldığında, PC oyuncuları iki yükseltme seçeneği seçebilecek: FSR 2, FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening (CAS). PC ayarları ayrıca Intel‘in süper örnekleme teknolojisi Xe Super Sampling’i (XeSS) de desteklemiyor.

MIX Next Showcase 2023’te Duyurulan En iyi 10 Oyun

Görüntülenmeler:
82
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com