Kategoriler

Super Mario Bros. Wonder Oyununun Detayları Nintendo Direct’te Açıklandı

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo Direct, yeni 2D Mario oyunu Super Mario Bros. Wonder‘a odaklanan 15 dakikalık yayınında oyunla ilgili birçok detayı gözler önüne serdi.

Super Mario Bros. Wonder oyunu; canlı renk paleti, Mario‘nun sürekli devam eden animasyonları ve tabii ki müziği ile bu yeni maceraya kinetik bir enerji getiriyor. Wonder, Flower Kingdom‘da geçiyor. Petal Adaları‘nı çevreleyen altı dünya, oyunculara Pipe-Rock Plateau, Fluff-Puff Peaks, Shining Falls ve gizemli alanlar da dahil olmak üzere keşfedilecek toplam yedi alan sunuyor.

Nintendo Direct yayınında oynanabilir karakterler de açıklandı. IGN’in haberine göre; Nintendo yeni bir hamle yaparak Mario, Luigi, Peach, Daisy ve iki Toad‘un aynı şekilde oynamasını sağladı. Yani Luigi artık daha yüksek bir zıplamaya ya da Peach yüzebilme yeteneğine sahip olmayacak. Yoshi ve Nabbit de oynanabilir, ancak bu ikisi hasar alamadıkları için farklı çalışıyor. Ayrıca Yoshi önceki oyunlarda olduğu gibi çırpınarak zıplayabilir ve nesneleri yiyebilir.

Yayında daha önce açıklanan fil dönüşümü, düşmanları uzaktan yakalayabilen veya hareketli bir platform görevi görebilen baloncuklar üflemenizi sağlayan baloncuk formu ve karakterinize yere veya tavana oyulmanızı sağlayan matkap süslemeli bir kask veren matkap formu da dahil olmak üzere yeni güçlendirmelere de dikkat çekiyor.

Öte yandan Super Mario Bros Wonder için dört oyunculu lokal oyun da açıklandı. Bazı ekstra oyun avantajlarıyla birlikte gelen hayalet modu verileri de dahil olmak üzere çevrimiçi bağlantı da ortaya çıktı. Kapanış, Super Mario Bros. Wonder‘a dayanan sınırlı sayıda OLED Nintendo Switch‘in duyurusuyla yapıldı.Wonder oyunu, 20 Ekim 2023‘te çıkacak.

Starfield 6 Eylül’de Piyasaya Çıkıyor, Ancak Gelişmiş Erişim Artık Mümkün

Görüntülenmeler:
81
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com