Kategoriler

The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor

The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor

CD Projekt‘in 2024 yılına ait yarıyıl finansal raporu yayınlandı. Raporun içeriği büyük hissedarlar dışında pek fazla ilgi çekici olmasa da The Witcher 4 oyununun tam üretim aşamasına geçmek üzere olduğu bilgisi oyuncuları heyecanlandırmaya yetti.

Polaris Projesinde Büyük İlerleme

Bildiğiniz gibi Witcher 4 video oyunu, Polaris projesi kod adıyla başlatılmıştı. CD Projekt’in ortak CEO’su Michal Nowakowski, basın açıklamasında, “Polaris üzerinde çalışmalar ilerliyor. Geliştirme ekibi, ön üretim aşamasının sonunu işaret eden önemli bir dönüm noktasına yaklaşıyor.” dedi.

Cyberpunk Evreninden Project Orion

Bu yılın ilk yarısı, aynı zamanda Boston stüdyosu için de yoğun geçti. Boston stüdyosu, Cyberpunk evreninde geçen yeni bir oyun olan Project Orion’un temellerini atıyor.

The Witcher 4 Resmiyet Kazandı mı?

“Polaris”, CD Projekt’in uzun bir süre boyunca “The Witcher 4” olarak adlandırmadığı “Witcher serisinde yeni bir saga” kod adıyla anılıyor. Ancak, Mart 2023’te dönemin CEO’su Adam Kiciński’nin açıklamasıyla Polaris’in aslında The Witcher 4 olduğu doğrulandı.

Çalışan Dağılımında Değişiklik Yok

CD Projekt’teki çalışma dağılımı, önceki rapordan pek farklı değil. Witcher yan oyunu Sirius ve yeni oyun Hadar’da küçük artışlar var, ancak kayda değer bir değişiklik yok. CFO Piotr Nielubowicz, bir kazanç özeti videosunda 2024’ün ilk yarısında birçok şeyin gerçekleştiğini söyledi: “Polaris ekibi, Witcher sagasındaki bir sonraki oyun üzerinde önemli ilerleme kaydetti. Bu ilerleme, projenin ön üretimden tam üretim aşamasına geçmesine olanak sağlayacak.”

The Witcher 4 İçin Bekleyiş Sürecek

The Witcher 4’ün oynanabilir hale gelmesi için ne kadar zaman olduğu sorusuna Nowakowski, “Bu soru oyundan oyuna değişiyor. Genelde üç yıl içinde yapılan AAA oyunlar olduğu gibi çok uzun süredir yapım aşamasında olan oyunlar da var. Tarihimizde, oyunlarımızı üretime başladıktan sonra dört ila beş yıl içinde piyasaya sürdük.” dedi. Polaris’in tamamlanmasının normalden daha uzun veya kısa sürüp sürmeyeceği konusunda ise “Her türlü araca sahip ve normal yoldan ilerlemeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Valve’ın Yeni Oyunu Deadlock Resmi Olarak Steam’de!

 

Görüntülenmeler:
651
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com