Kategoriler

Türkiye’nin İlk Taktik FPS Oyunu Contain Bugün Erken Erişime Çıkıyor

Türkiye'nin İlk Taktik FPS Oyunu Contain Bugün Çıkıyor

Türk SinginGiant ekibi tarafından geliştirilen, ülkemizdeki ilk SCP detaylı taktiksel co-op FPS oyunu Contain bugün (16 Ocak 2024) oyunseverlerle resmen buluşuyor.

Uzayın sırlarını keşfetmeye hazır olun! Contain, taktiksel zekanızı konuşturacak, stratejik düşünceyi ön plana çıkaracak ve ekip çalışmasının gücünü vurgulayacak bir oyun olarak karşınızda! Erken erişimle birlikte Türkçe dil ve altyazı desteğine de sahip olacak oyunun geliştiricileri Türkçe ses çalışmalarını da sürdürüyor.

 

Uzaydan düşen doğaüstü kökenli nesneleri kontrol etmeye çalışan güçlü bir organizasyon, birçok görev gücünü yönetiyor. Oyunun odak noktası, özel bir görev gücünün heyecan verici hikayesi etrafında şekilleniyor. Dört oyuncudan oluşan takımınızı kurun ve çeşitli anomali’ler ile savaşın. Sıradan ile doğaüstü olaylar arasındaki çizginin bulanıklaştığı yerlerde onları kontrol altına almaya çalışın.

Karakterinizi ve Teçhizatınızı Özelleştirin

Unreal Engine 5 ile geliştirilen Contain‘de oyuncular, karakterlerinin kıyafet ve teçhizatlarını özelleştirme imkanına sahip. Her bir eklentinin yerleşimini kendi tercihlerine göre ayarlayarak, oyun deneyimlerini kişiselleştirebiliyorlar. Ayrıca, oyunculara silahlarını özelleştirme seçeneği de sunuluyor.

Takım Ruhu

Contain, ekip çalışmasını vurgulayarak hataya yer bırakmıyor. Ekipler için temel bir kural olan bu prensip, oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor. Oyuncular, görev öncesinde Eğitim alanını ziyaret ederek takım çalışması pratiği yapabilir ve silah ile ekipmanlarını test edebilirler.

Emir-Komuta Sistemi

Oyun, tek başına oynama seçeneği sunmanın yanı sıra, yapay zeka takım arkadaşları eklemeyi planlıyor. Tam bir emir-komuta sistemi ile gelecek olan bu özellik, oyunculara daha da zorlu görevlere katılma fırsatı tanıyacak.

Erken Erişim Silahları

Birincil Silahlar: AR15, M4, MP5, FN FAL, Kriss Vector, SIG MCX Spear, SIG MPX SBR, SIG MCX Virtus, AK203, UMP45, SpringfieldPDW, MK18, AKM, MP7, G36, Scar-H, G3A3, M14.

İkincil Silahlar: Glock 19 Gen4, 1911, Beretta m9, FN Five Seven, 2011 JW, HK USP.

Contain Oyunundan Erken Erişim Fragmanı Geldi

 

Görüntülenmeler:
388
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com