Kategoriler

Ubisoft Doğruladı: Michel Ancel Yeni Rayman Oyunu Geliştirecek

Ubisoft Doğruladı: Michel Ancel Yeni Rayman Oyunu Geliştirecek

Ubisoft, Rayman serisinin geleceği için önemli bir aşamada olduklarını ve serinin yaratıcısı Michel Ancel‘in de projeye dahil edildiğini duyurdu.

Son dönemde dağılan Prince of Persia: The Lost Crown ekibinin bir yeniden yapım üzerinde çalıştığına dair haberlerin ardından, yeni bir Rayman oyunu bilgisi geldi. Kotaku’ya gönderilen bilgi yazısında bir Ubisoft yetkilisi, yeni bir Rayman oyunu üzerinde çalıştıklarını doğruladı: “Ubisoft Montpellier ve Ubisoft Milan’ın kısa bir süre önce Rayman markası üzerinde bir keşif aşamasına geçildiğini doğrulamaktan memnuniyet duyuyoruz. Proje hala erken aşamalarda ve ilerleyen dönemlerde daha fazla bilgi paylaşacağız.”

The Lost Crown ekibinin, Beyond Good and Evil 2, yeni bir Ghost Recon oyunu ve duyurulmamış bir Rayman yeniden yapımı üzerinde çalışmak üzere görevlendirildiğine dair haberlerin ardından bu doğrulama geldi.

Michel Ancel Seriye Geri Döndü

Ubisoft, ayrıca Rayman markasının yaratıcısı Michel Ancel’in projeye dahil olduğunu da ilan etti. Ubisoft temsilcisi hayranlara müjdeyi şu sözlerle verdi: “Rayman markasının yaratıcısı olarak Michel Ancel, evrenin tutarlılığını sağlamak için danışmanlık yapıyor.

Michel Ancel, 2020 yılında Ubisoft’tan ayrılmış ve oyun endüstrisini terk ederek bir yaban hayatı sığınağı kurmayı planladığını duyurmuştu. Ayrılmasının ardından Ancel, toksik çalışma koşullarına neden olduğu iddialarıyla ilgili bir soruşturma altına alındı ve bu iddiaları ‘yalan haber’ olarak nitelendirdi. Ancel, o tarihten bu yana kamuoyunda fazla görünmese de, 2023 yılında aniden hayatını kaybeden Beyond Good and Evil 2’nin yaratıcı yönetmeni Emile Morel’e saygı mesajı yayınlamıştı.

Rayman Serisi 10 Yılı Aşkın Süredir Sessizdi

Son Rayman oyunu olan Rayman Legends, 2013 yılında piyasaya sürüldü ve o tarihten bu yana serinin yeni bir oyunu çıkmadı. Rayman, 1995’te başlayan köklü bir platform serisi olarak oyun dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. Atari Jaguar, Sega Saturn, Switch, PS4 ve Xbox One gibi birçok platformda yer aldı. Serinin son oyunu olan Rayman Legends’in Definitive Edition versiyonu, 2017 yılında yayınlandı.

Assassins Creed Mirage Steam’e Yüzde 50 İndirimle Geldi

Görüntülenmeler:
54
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com