Kategoriler

Ubisoft, Mobil Invincible Oyunu Geliştiriyor

Invincible: Guarding the Globe

Skybound Entertainment, 2022’nin sonlarında Invincible video oyunları üzerinde çalışıldığını açıklamıştı. 9 ay sonra firma, Invincible oyunlarından birini resmen duyurdu, ancak projenin bir mobil oyun olduğunun ortaya çıkmasıyla hayranların heyecanı yarıda kaldı.

Ubisoft Barcelona Mobile tarafından geliştirilen Invincible: Guarding the Globe, oynaması ücretsiz, takım tabanlı bir RPG olacak. Yani oyun temelde bir dizi kahramanı bir araya getirmenizi sağlayacak ve daha sonra siz başka şeyler yaparken onları arka planda çalışan otomatik savaşlara göndereceksiniz. Ancak oyun daha önce ne çizgi romanlarda ne de Amazon’un devam eden dizisinde görülmeyen, tamamen yeni bir hikaye içeriyor. Oyunda; GDA‘in başı Cecil Stedman ile bir klon ordusunun gizemini çözmek için birlikte çalışırken, Invincible evreninden tanıdık karakterlerle tanışacağız. Ayrıca Invincible ve Omni-Man‘den The Immortal ve Green Ghost gibi karakterler de yer alacak.

Invincible: Guarding the Globe‘un çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun resmi web sitesi aracılığıyla iOS veya Android’e kayıt yaptırmak mümkün.

Microsoft, Xbox Live Gold’u Game Pass Core ile Değiştiriyor

Görüntülenmeler:
89
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com