Kategoriler

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Yeni Sürprizlerle Geri Döndü

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Paradox Interactive, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2‘nin, The Chinese Room ile birlikte yeniden geliştirildiğini açıkladı.

PAX West‘te yapılan duyuruda; Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2‘nin oynanış fragmanının Ocak 2024‘te yayınlanacağı, oyunun çıkışının ise 2024 sonbaharını bulacağı bildirildi. Oyunu, Everybody’s Gone to the Rapture ve Amnesia: A Machine for Pigs’ oyunlarının yaratıcısı olan The Chinese Room geliştirecek.

2004‘teki orijinal oyunun devamı niteliğindeki Bloodlines 2 hakkında yapılan resmi açıklamada, “Bloodlines 2 oyuncuları vampirlerin hayatta kalma ve üstünlük mücadelesi verdiği Seattle’ın karanlık yeraltı dünyasına götürüyor. Yaşlı bir vampir olarak oyuncular zorlayıcı karakterlerle tanışıyor, karmaşık ilişkileri yönetiyor, av için şehrin sokaklarında dolaşıyor ve kan ihtiyacını dengelerken yoğun bir savaşa giriyor. Oyun boyunca, oyuncular çevrelerine dikkat etmeli ya da vampir toplumunu insanlıktan saklayan mutlak gizlilik yasası olan Masquerade’i bozma riskini almalıdır.” denildi.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2‘nin çıkış tarihinin 2020’nin ilk çeyreği olması planlanıyordu, ancak geliştirme sorunları başladı. Paradox, devam oyununun orijinal geliştiricisi Hardsuit Labs ile yolları ayırdı. Uzun süre ses çıkmayan proje, Haziran 2023‘te yeniden ortaya çıktı. Şimdi The Chinese Room ile yola devam edilen Bloodlines 2‘nin ilk oynanış görüntülerine de yeni yılda kavuşacağız.

Final Fantasy 16’ya İki Ücretli DLC Paketi ve Bir PC Sürümü Geliyor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com