Kategoriler

Warhammer: Vermintide 2 – Trail of Treachery PlayStation’da Çıktı

Warhammer: Vermintide 2

Fatshark, ödüllü Warhammer: Vermintide 2 oyununun yeni ücretsiz DLC‘si olan Trail of Treachery‘nin artık PlayStation konsollarında mevcut olduğunu açıkladı.

Trail of Treachery, iki bölümlük bir sürümün ilk parçası ve tüm Vermintide 2 oyuncularının dört gözle bekleyeceği birçok şeyi kapsıyor. Trail of Treachery‘de; değerli kargo taşıyan bir kervana, garip ve olağandışı olaylarla boğuşan bir köye kadar eşlik etmek oyunculara düşüyor. Oyuncular, Tockstadt’a giden yolu döşeyecek ve yerleşim yerinin başına gelen talihsizliği araştıracak ve bu arada çığlara dikkat edecek!

Warhammer: Vermintide 2‘nin yeni ücretsiz DLC‘sinde şunlar yer alacak:

  • Yeni, karlı bir macera başlıyor – Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı Tockstadt köyünü kurtarmak için tehlikeli dağ yolunda ilerleyin.
  • Warhammer için ücretsiz bir güncelleme: Vermintide 2 – A Treacherous Adventure, Vermintide 2 için tüm oyunculara ücretsiz bir güncelleme.
  • İki parçalı bir maceranın ilk haritası – Trail of Treachery, iki parçalı bir macera haritası paketinin ilki. İkinci kısım ise bu yıl içinde oyunculara sunulacak.

 

Warhammer 40.000: Darktide için İlk Güncelleme, Yeni Görev

Görüntülenmeler:
100
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com