Kategoriler

Warner Bros, Harry Potter: Magic Awakened Sunucularını Kapatıyor

Warner Bros, Harry Potter Magic Awakened'in Sunucularını Kapatıyor

Warner Bros, Harry Potter: Magic Awakened‘ın PC’ye gelmesinden bir yıl sonra, oyunun Amerika, Avrupa ve Okyanusya’daki sunucularının Ekim 2024’te kapatılacağını açıkladı.

Zorlu PC Yolculuğu

Harry Potter: Magic Awakened, PC’ye ulaşana kadar zorlu bir yolculuk geçirdi. Oyun, 2021 yılında Çin ve Tayvan’da mobil cihazlarda piyasaya sürüldü ve Temmuz 2023’te dünya genelinde, Windows dahil olmak üzere, yayınlandı. Ancak, PC sürümü için sunucular yalnızca Güneydoğu Asya ile sınırlı kaldı.

Bu durum, oyunun oynanabilirliğini engellemese de, NetEase ve Warner Bros’un ayrı hesap sistemleri kullanması işleri karmaşıklaştırdı. Warner Bros tarafından işletilen mobil bir hesabı (Asya dışında yer alıyorsanız) NetEase’in yönettiği bir PC hesabına bağlamak mümkün değildi.

Sunucular Kapatılacak

Warner Bros, Haziran 2023’te oyunun PC versiyonunun geliştirilmesini tamamlamak üzere olduklarını ve piyasaya çıkışı hakkında daha fazla bilgi paylaşacaklarını açıklamıştı. Ancak, bu planlar şimdi rafa kaldırılmış durumda.

magicawakened.com sitesinde yapılan kapanış duyurusunda, “Harry Potter: Magic Awakened için Amerika, Avrupa ve Okyanusya bölgelerinde sunucuların kapatılma zamanı geldi. Oyun, Asya’daki oyuncular için, Çin Ana Karası, Hong Kong, Makao ve Tayvan dahil olmak üzere, diğer seçilmiş Asya ve MENA bölgelerinde oynanmaya devam edecek.” denildi.

PC Oyuncuları İçin Umut Işığı

Harry Potter: Magic Awakened, App Store ve Google Play’den kaldırılmış olup, oyun içi satın alımlar artık yapılamıyor. Ancak oyun, 29 Ekim’e kadar normal bir şekilde çalışmaya devam edecek.

PC oyuncuları için ise hala bir çıkış yolu olabilir. Warner Bros’un magicawakened.com sitesinde çok fazla bilgi bulunmasa da, harrypottermagicawakened.com sitesine girdiğinizde oyun hakkında daha detaylı bilgilere ve çalışan bir PC istemcisi linkine ulaşabilirsiniz. NetEase tarafından işletilen sunucuların çalışmaya devam etmesi muhtemel görünüyor.

The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor

 

Görüntülenmeler:
610
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com