Kategoriler

World of Warcraft Daha Fazla Sınıf Seçeneğinin Geleceğini Doğruladı

World of Warcraft sınıfları

World of Warcraft, gelecekte neredeyse her ırk ve sınıf kombinasyonunu açma planlarını duyurdu ancak bu süreç için bir zaman çizelgesi verilmedi.

World of Warcraft Dragonflight 10.1.5 yaması olan Fractures in Time, Blizzard‘ın son zamanlarda belirli sınıfları oyundaki her oynanabilir ırka açma eğilimini sürdürmüştü. Şimdi de WoW ırk-sınıf kısıtlamalarını tamamen kaldırma niyetini ilk kez resmi olarak doğruladı.

WoW tasarımcılarından Noah Smith, Twitter’dan yayınlanan kısa bir videoda, Warlock sınıfının WoW‘daki tüm ırklar için kullanılabilir hale gelmesine yardımcı olmak için neler yaptığını anlattı. Smith videoda ayrıca, ekibin aslında tüm ırkların her sınıfı oynayabilmesini sağlamak için çalıştığından bahsetti.

Dragonflight genişlemesi Mage, Rogue ve Priest‘i tüm ırklara açmıştı ve 10.0.7 Yaması da Monk sınıfı için aynı şeyi yaptı. Yama 10.1.5’in Warlock‘ları her ırk tarafından oynanabilir hale getirdiği düşünüldüğünde, World of Warcraft‘ın Yama 10.2.5 veya 10.2.7’de başka bir sınıfı açması mümkün.

World of Warcraft‘ta henüz her ırk için mevcut olmayan üç temel sınıf Paladin, Druid ve Shaman. Paladin Divine Steeds, Druid‘in Shapeshifting formları ve Shaman Totemleri ele alındığında bu sınıfların her biri, her bir ırk için benzersiz modeller yapılmasını gerektiriyor. Bu nedenle oyuncular muhtemelen sırada Paladin veya Shaman‘ın olmasını bekleyebilirler, Druid ise bu süreci yaşayacak son sınıf olacak gibi.

Microsoft, FTC’ye Karşı Activision Blizzard Davasını Kazandı

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com