Kategoriler

Suicide Squad: Kill the Justice League, Bu Kez 2024’e Ertelendi

Suicide Squad: Kill the Justice League

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League‘in çıkışı önümüzdeki kışa ertelendi.

Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun 2022‘de çıkması planlanmış ancak 26 Mayıs 2023 tarihine ertelenmişti. Rocksteady, Twitter’dan yaptığı yeni açıklamayla, oyunun bu defa Şubat 2024‘e ertelendiğini doğruladı.

https://twitter.com/suicidesquadRS/status/1646593761022038017

Geliştiriciden yapılan açıklamada, “Oyunu, oyuncular için en kaliteli deneyim haline getirmeye çalışmaya gereken zamanı ayırmak için zor ama gerekli bir karar verdik. Devam eden destek, sabır ve anlayış için muhteşem topluluğumuza teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda paylaşacak daha çok şey var ve sizi gelecek yıl Metropolis’te görmeyi dört gözle bekliyoruz.” denildi.

Geçtiğimiz ay Bloomberg, PlayStation State of Play‘den sonra gelen tepkilerin ardından oyunun erteleneceğini öne sürmüştü. Yayında, Kill the Justice League‘in bir canlı hizmet oyunu olacağı ve tek başına oyunda bile internet bağlantısı gerektireceği ortaya çıkmış ve tartışmalara yol açmıştı. Gerçi bu gecikmenin, Suicide Squad: Kill the Justice League‘in canlı hizmet unsurlarından herhangi birinin elden geçirileceği anlamına gelmesi beklenmiyor.

Son büyük Arkhamverse oyunu Arkham Knight‘tan yaklaşık dokuz yıl sonra çıkacağı anlaşılan Kill the Justice League‘de oyuncuların; Brainiac‘ın Metropolis‘i işgalini durdurmakla görevli dört süper kötü adamdan biri olan Deadshot, Harley Quinn, King Shark ve Captain Boomerang arasından seçim yapması gerekecek.

Trine Dünyasını Kurtarmak İçin Zaman İşliyor! Trine 5: A Clockwork Conspiracy’yi Duyuruldu

Görüntülenmeler:
79
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com