Kategoriler

Üç Eski Battlefield Oyunu Nisan Ayında Çevrimiçi Mağazalardan Kaldırılacak

Battlefield

Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company 1 veya Battlefield: Bad Company 2‘ye hala sahip olmadıysanız, satın almak için yalnızca birkaç haftanız var. Çünkü Electronic Arts (EA), 28 Nisan‘da eski oyunları tüm çevrimiçi mağazalardan kaldıracağını duyurdu.

EA, bu kararın şirketin odağını mevcut ve gelecekteki Battlefield deneyimlerine kaydırma düşüncesinden çıktığını belirtiyor. Duyuruda ayrıca, 8 Aralık’ta bu oyunların çevrimiçi hizmetlerinin de kullanımdan kaldırılmasına yönelik çalışmaların planlandığı ifade edildi.

Bu açıklama, EA‘nın çoğu en az on yıl önce piyasaya sürülen 13 oyun için çevrimiçi hizmetleri kapattığını duyurmasından birkaç ay sonra geldi. Diğer eski Battlefield oyunları için çevrimiçi hizmetler, GameSpy hizmetinin kullanımdan kaldırılmasının bir parçası olarak Haziran 2014‘te kapatıldı. 2017′de EA, bu oyunlar için resmi olmayan ve hayranlar tarafından sürdürülen sunucuları kapatmak için de yasal işlem başlattı.

Zaten EA‘nın SSS sayfasında da, “Her oyunun yaşam döngüsünde, onu çevrimiçi mağazalardan kaldırmamızın mantıklı olduğu bir an gelir” yazıyor. Yani bu karar çok da sürpriz değil. Bakalım oyun devi, enerjisini yönelttiği gelecekteki Battlefield oyunlarıyla hayranlara neler sunacak.

Battlefield 2042’nin 4. Sezonu Eleventh Hour Yayınlandı

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com