Kategoriler

The Outer Worlds: Peril on Gorgon İncelemesi

Peril on Gorgon, The Outer World için çıkan hikâye içeriğinden ilki. Ana oyunun çıkışından bu yana bir süre geçtiği için neler yaptığınızı ilk başta unutmuş olabilirsiniz. Ancak oyuna başlayınca sanki aradan iç vakit geçmemiş gibi oyuna tekrar ısınacaksınız. Bunda oyunun kendine özgü tarzının akılda yer etmiş olması en büyük etken.

Peril on Gorgon hikâyesine başlamak için Radio Free Monarch görevinin bitirilmiş olması gerekiyor. Oyunun sonlarına yakın bir kayıt noktasından başlamak en iyi seçenek olacaktır. Bazen oyuna girer girmez yeni içerik başlamayabiliyor. Bu durumda geminiz ile bulunduğunuz mekândan başka bir yere gitmek çözüm olacaktır. Yeni mekâna gittiğinizde size (ya da geminin eski kaptanına) bir paket geldiğine dair mesaj aldıysanız doğru yoldasınız.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

İşte bu paketi açarak Gorgon asteroidine giden yolu açmış oluyoruz. Bir zamanlar Spacer’s Choice şirketinin en gizli deneylerinin yapıldığı Gorgon artık terk edilmiş durumda. Bizden istenen ise bir miktar aksiyon içeren bir dedektiflik. Bu esnada bolca aile draması, kirli şirket sırları ve bolca okunacak yazı bizleri bekliyor. Karşımıza çıkan her terminalde oldukça uzun ve detaylı yazılmış yazılar bulabiliyoruz. Eklentinin arka planındaki hikâye hakkında daha fazla bilgi öğrenmek isteyenler için bulunmaz fırsat.

Eklenti ile maksimum seviye sınırına 3 ekleniyor. Buna uygun olarak oyun içindeki bazı yetenek sınırları değiştirilmiş. Eklenti ile oyuna 2 adet yeni Bilim Silahı ve bolca yepyeni silah ve zırh eklenmiş. Yeni maceramızda yanımızdaki ve karşımıza çıkan yeni karakterlerinde seslendirmelerinin yapılmış olması işin kalitesinden ödün verilmediği gösteriyor. Peril on Gorgon yan görevleri yapıp yapmamanıza göre 8 ile 10 saatlik bir süreye sahip. Ana oyunda olduğu gibi kara mizah her yerde karşımıza çıkarken Gorgon hikayesi sonunda bir seçim yapmamız bekleniyor.

Eğer yeteri kadar The Outer Worlds’e doyamadım diyenlerdenseniz kesinlikle Perl on Gorgon’a bakmanızda fayda var. Oyun sadece Gorgon değil Halycon sisteminde farklı yerlere de götürecek. Ancak yeni yerlerin oldukça iyi tasarlanmış olduğu söylemeliyim. Ana oyundaki savaş sistemi biraz fazla kolay olduğu için eleştirilmişti ancak Peril on Gorgon bu noktada değişikliğe gitmemiş. Çoğunlukla rol yapma kısmına odaklanan oyuncular için bu durumun bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Görüntülenmeler:
110
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Oyun İnceleme · PC
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com