Kategoriler

Yakuza’nın Yaratıcısı, Tek Oyunculu Konsol Oyunlarında Israrlı

Yakuza Toshihiro Nagoshi

Yakuza serisinin yaratıcısı Toshihiro Nagoshi, NetEase ile ortaklık yaptığı oyun projesinin de öncekiler gibi, tek oyunculu konsol oyunu olacağı konusunda hayranlarına garanti verdi.

Toshihiro Nagoshi, 2021 yılında Sega ile Ryu Ga Gotoku Studios‘tan ayrılarak Nagoshi Studio‘yu kurdu ve NetEase tarafından desteklenen yepyeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladı. NetEase‘in portföyü mobil oyunlar ve MMO’lardan oluştuğu için Nagoshi hayranları bunun tam bir konsol sürümü olmayacağından endişe ediyordu. Ancak VGC ile röportaj yapan Toshihiro Nagoshi, bir sonraki oyununun konsol oyunu olacağını ve Yakuza serisinde adını duyurduğu özel marka ve drama, mizah ve şiddete benzer bir şey bekleyen hayranlarına ihanet etmeyeceğini doğruladı.

Nagoshi, “Açıkçası hayranlarıma bu anlamda ihanet etmeyeceğim. Kişiliğimle bir şeyler yaratacağım ve dramatik bir oyun yapacağım, bunun gibi şeyler. Zevkim ve kişiliğim oyuna yansıyacak. Tam olarak hangi türde olacağını veya oyunun neye benzeyeceğini söyleyemem ama hayranlarıma ihanet etmeyeceğim.” dedi.

NetEase‘in özellikle konsol geliştirme konusunda daha deneyimli olmak için stüdyosuyla çalıştığına inanan Nagoshi, yayıncı ile ilişkiyi ‘iki yönlü trafik’ olarak tanımlıyor. Nagoshi, “Genel ortam Japonya’da yeni şeyler denemenin zor olduğu anlamına geliyor, ancak NetEase çok hırslı ve dünya çapında başarılı olarak ve bizim hırsımızla uyumlu olan konsol oyunu kategorisini de dahil ederek işini genişletmek istiyor. Görüşmelerimize başladığımızda hedeflerimizi ve varmak istediğimiz yeri aynı hizaya getirdik. İlk etapta oldukça uyumluyduk ve daha sonra toplantılar yaptığımızda, daha önce belirlediğimiz bu hedefe doğru ilerlediğimizden emin olduk.” ifadelerini kullandı.

Yeni oyunun neye benzeyeceği konusu gizliliğini koruyor. Ne var ki Yakuza serisini bu kadar özel kılan benzersiz drama ve komedi karışımını hala göreceğimizi bilmek güzel. Sonuçta hayranları, Nagoshi‘den Yakuza kadar başarılı bir oyun bekliyor.

Dota 2’de Smurf’lere Yer Yok!

Görüntülenmeler:
84
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com