Kategoriler

Fortnite’a Eminem Etkinliği Geliyor!

Fortnite Eminem

Fortnite‘a yakında Eminem’in konserini izleyeceğimiz büyük bir etkinlik geliyor. Bu etkinlikle birlikte bir patlama olacak ve birden fazla evreni açığa çıkaracak olan bir yolculuğa başlayacağız. Yapılan açıklamaya göre bu Fortnite dünyasının en büyük etkinliği olacakmış, dosya boyutu olarak da en büyüğü olacak deniliyor 1.5gb boyutuyla.

Bu dev etkinlik, bir konser ve roket etkinliği olmak üzere iki ana bölüme ayrılacak. Sanatçı Eminem, bu etkinlikte bir konser verecek ve etkinliğin ikinci yarısı, kara delik etkinliği olarak bilinen roket etkinliği olacak. Fortnite’ın OG haritayı geri getirmesi ile birlikte bir çok eski oyuncuyu tekrardan oyuna döndürmesine sebep oldu, bununla birlikte de yapılacak en büyük etkinliği herkese tecrübe ettirmeye çalışıyorlar.

Bu OG sezonu, büyük canlı etkinlik için bir hazırlık dönemi olarak görülebiliyoruz. Etkinlikten hemen önce, birçok Eminem temasını içeren skinleri mağazadan alabileceksiniz. Eminem konseri, aslında bu canlı etkinliğin ana parçası gibi görünmüyor; daha çok bu büyük etkinlik için bir ön hazırlık gibi duruyor.

Bu etkinlikle birlikte bir Lego işbirliği olacak gibi gözüküyor. Belki de haritanın bir kısmı komple Lego’dan yapılmış bir bölüm olacak, ya da kendine özgü bir haritası olacak bunu şu an bilmiyoruz ve ileride göreceğiz.

Chapter 5’te birçok yeni konum göreceğiz, toplum mezarlığı, büyük buzul oteli (bu dağlık bir bölgede olacak), dağ köyü, nehir başkenti, terk edilmiş malikane, Orkide Tenis Kulübü, terkedilmiş kalıntılar, Marina Kasabası, kıyı şehri gibi bir sürü yeni konum göreceksiniz. Diğer türlü harita Chapter 2’ye oldukça benziyor, ancak belli bir bölümü özellikle Tilted Big Bera aynı değil. Polar Peacock ve Happy Hamlet de bu haritada mevcut değil.

Harita Chapter 2’ye oldukça benziyor ve bu bilinçli bir tercih gibi gözüküyor. Ancak belirli bir bölümü özellikle Tilted Big Bera gibi, aynı olmadığını fark edeceksinizdir. Polar Peacock da bu haritada mevcut değil, aynı şekilde mutlu Hamlet de yok gibi duruyor.

Başka Fortnite haberiyle sizinle buluşmak dileğiyle, bol oyunlu günleriniz olsun. Hoşçalın.

Haber: Serdar Demirgil

Diablo Immortal’ın 14 Aralık’ta Gelecek Güncellemesi Duyuruldu

Görüntülenmeler:
422
İlgili Kategoriler
Video
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com